ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

The Last Ship φέτος τριγυρίζει στη Μεσόγειο και νταραβερίζεται με Ελληνες κακοποιούς

0

Ο Έρικ Ντέιν που συστήθηκε στο κοινό ως Μαρκ Σλόαν από το Grey’s Anatomy, εδώ και μια τριετία είναι πρωταγωνιστής και παραγωγός στη σειρά The Last Ship.

Στους πρώτους κύκλους της σειράς, το πλήρωμα ενός πλοίου του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ σώζει τον κόσμο όταν μια πανδημία σκοτώνει το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού της γης, καθώς μετά από πολλές περιπέτειες συμβάλλει στην παραγωγή και διανομή του εμβολίου ανά τον κόσμο.

H σειρά βρίσκεται αισίως στον 4ο κύκλο, όπου ο θανατηφόρος ιός έχει περάσει στη γη και μολύνει τις σοδειές, με την ανθρωπότητα να βρίσκεται για άλλη μια φορά στο χείλος της καταστροφής.

Υποτίθεται ότι ο Καπετάνιος Τομ Τσάντλερ έχει πάει με την κόρη του στην Ελλάδα για να ξεφύγει από την αμερικανική δολοπλοκία. Εκεί πέφτει στο κύκλωμα ενός ημι-Έλληνα που καταδυναστεύει τους Έλληνες ψαράδες. Επίσης, πέφτει κυριολεκτικά μπροστά σε έναν Έλληνα, τον Χρήστο Βασιλόπουλο, που γνωρίσαμε στην τηλεοπτική σειρά Λόλα, που κάνει πέρασμα ως καπετάνιος φρεγάτας του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού, που διατηρεί σχέσεις με το παράνομο κύκλωμα!

Leave a Reply