ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρουσιάστηκε στην Κυπαρισσία το βιβλίο του Νίκου Σταυρόπουλου «Το παν στη ζωή είναι το ΠΑΝ. Πίστις Αγών Νίκη»

0

Το βιβλίο του ιατρού και συγγραφέα Νικόλαου Σταυρόπουλου «Το παν στη ζωή είναι το ΠΑΝ. Πίστις Αγών Νίκη» παρουσιάστηκε το περασμένο Σάββατο, στην αίθουσα «Αλέκος Παπαδόπουλος», στην Κυπαρισσία.

Ειδικότερα, το βιβλίο καταγράφει τη φιλοσοφία που απέκτησε μέσα από μια πολυτάραχη ζωή ο πατέρας του Νίκου Σταυρόπουλου. Στις σελίδες του βιβλίου θα βρείτε το τι και γιατί να πιστέψεις μέσα από απλά παραδείγματα και κουβέντες της καθημερινότητας. Θα καταλάβετε την αξία που έχει ο αγώνας για την επιτυχία. Θα δείτε ότι είναι δύσκολο να κάνεις τον οποιοδήποτε αγώνα, αν δεν έχεις αποφασίσει από πριν τους στόχους που θέλεις να πετύχεις και δεν τους έχεις τοποθετήσει με σειρά προτεραιότητας, ώστε να μπορέσεις να φτιάξεις τα σχέδια που θα σε βοηθήσουν να προετοιμαστείς και να κινηθείς προς επίτευξή τους.

Για το βιβλίο μίλησαν η Γιώτα Παπαγεωργίου ψυχολόγος και ο Στάθης Παρασκευόπουλος συγγραφέας εκπαιδευτικός (η ομιλία του οποίου διαβάστηκε, λόγω εκτάκτου κωλύματος να παραστεί ο ίδιος), ενώ μίλησε και ο συγγραφέας που ευχαρίστησε όλους για την ανταπόκριση στην πρόσκλησή του. Αποσπάσματα διάβασαν η Ελένη Δρακουλάκου και Χρήστος Χήναρης.

ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ ΖΩΗΣ…

Για το βιβλίο του Νίκου Σταυρόπουλου ο Αθανάσιος Κυριαζής, πρ. πρόεδρος Κοινότητας Σιδηροκάστρου και πρόεδρος του Λαογραφικού Συλλόγου, αναφέρει: «Παρακολούθησα με πολύ ενδιαφέρον την παρουσίαση του βιβλίου του ιατρού Νίκου Σταυρόπουλου «Το παν στη ζωή είναι το ΠΑΝ». Ο συγγραφέας δίνει απλά το στίγμα της ζωής, ότι τίποτα δεν χαρίζεται. Πιστεύεις-μπαίνεις στη δράση και έχεις τη νίκη! Ένα βιβλίο που πρέπει να διαβαστεί από όλους και κυρίως από τους νέους. Είναι εφόδιο για την πορεία τους στη ζωή. Συγχαρητήρια και καλοτάξιδο».

Leave a Reply