ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δράση-γιορτή  για τον γιορτασμό των 85 χρόνων  από την ίδρυση του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού την Κυριακή στη Μεθώνη

0

«85 χρόνια δίνουμε Παλμό» … στην προσωπικότητα … στην ομαδική ζωή … στη φύση … στον τόπο … στην πρωτοβουλία … στη σκέψη … στην άποψη … στην κίνηση … στο διαφορετικό. Αυτό αναφέρουν οι διοργανωτές σε ανακοίνωσή τους και μας καλούν σε μια μεγάλη δράση-γιορτή, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Οκτωβρίου, το Τοπικό Τμήμα Μεθώνης, στο πλαίσιο του εορτασμού των 85 χρόνων από την ίδρυσή του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού. Ένα παιχνίδι πόλης! Μια αναζήτηση γεμάτη εκπλήξεις, γνώσεις, εμπειρίες, γέλιο και φυσικά παλμό!

Παιδιά και νέοι του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, μαζί με φίλους, γονείς και δημότες, συμμετέχοντας σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες, δημιουργικά εργαστήρια και παιχνίδια, θα έχουν την δυνατότητα να διασκεδάσουν, να μάθουν, να προβληματιστούν και να μεταδώσουν τον δικό τους ξεχωριστό παλμό.

Η δράση-γιορτή θα πραγματοποιηθεί από τις  4 μ.μ. έως τις 7 μ.μ. στο Δημοτικό Σχολείο Μεθώνης (Γεωργακοπούλειο).

Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού είναι Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με στόχο τη σωστή διαπαιδαγώγηση παιδιών και νέων εφήβων. Με δυναμικά προγράμματα, μέσα σε αυτοδιοικούμενες Ομάδες, δίνεται η ευκαιρία στα παιδιά και τους νέους να αναπτύξουν τις ικανότητές τους και με πίστη στις αξίες να εξελιχθούν σε δημιουργικά μέλη της κοινωνίας.

  • Για περισσότερες πληροφορίες: Ιωάννα Τσιτσοπούλου (Τοπική Έφορος): 6936815410.

Leave a Reply