ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ημερίδα «Εξοικονομώ κατ’ οίκον ΙΙ» σήμερα στην Καλαμάτα

0

ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

afisa-katoikon

Ημερίδα ενημέρωσης θα  πραγματοποιηθεί σήμερα στις 6 μ.μ. στο Ξενοδοχειο REX της Καλαμάτας, που διοργανώνουν μια σειρά από φορείς του τεχνικού κόσμου με θέμα τα χρηματοδοτικά εργαλεία και την έναρξη του προγράμματος “Εξοικονομώ κατ΄οίκον 2

Ομιλητής πρόκειται να είναι ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Εθνικού Ταμείου Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης (ΕΤΕΑΝ) Κωνσταντίνος Γαλιάτσος.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του Συλλόγου Μηχανικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Μεσσηνίας με την συνδιοργάνωση του Τ.Ε.Ε. Ν.Ε. Μεσσηνίας, του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδας (ΣΠΜΕ) Τ.Τ. Μεσσηνίας, και του Πανελληνίου Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανολόγων – Ηλεκτρολόγων Περιφερειακό Τμήμα Μεσσηνίας (Π.Σ.Δ.Μ.Η. – Π.Τ. Μεσσηνίας)

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αναμένεται με μεγάλη ανυπομονησία εδώ και μήνες, τόσο από τους επαγγελματίες, όσο και από χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων, καθώς με τα κεφάλαιά του θα συνδράμει να ανοίξουν δουλειές για έναν σημαντικό αριθμό επαγγελμάτων γύρω από την οικοδομή, ενώ θα διευκολύνει χρηματοδοτικά χιλιάδες νοικοκυριά που θέλουν να πραγματοποιήσουν εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης σε μονοκατοικίες, διαμερίσματα και πολυκατοικίες.

Οι εργασίες που καλύπτονται από το πρόγραμμα είναι η αντικατάσταση κουφωμάτων και συστημάτων σκίασης, η τοποθέτηση θερμομόνωσης στο κέλυφος του κτιρίου συμπεριλαμβανομένου δώματος/στέγης και πιλοτής, η αναβάθμιση του συστήματος θέρμανσης και του συστήματος παροχής ζεστού νερού.

 

  • Χορηγοί της ημερίδας είναι: ΚΑΤΣΟΣ Μονωτικά Υλικά, Thrakon, Ytong, Paint Plus ΝΙΚΟΣ Γ. ΝΤΑΓΙΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστηρικτές: ANDRIANOS, ΜΠΟΥΣΟΥΝΗΣ Δομικά – Μονωτικά Υλικά

  • Για λεπτομέρειες και περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα  επικοινωνίας: 6944.776332 (Βασίλης Παπαευσταθίου), 6972.559202 (Βασίλης Κουτραφούρης), 6974.506251 (Κώστας Μπούρας).

 

Leave a Reply