ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

220 δρομείς στον επιτυχημένο 2ο Ημιμαραθώνιο Καλαμάτας

0

Με συμμετοχή 220 αθλητών από την Καλαμάτα και αρκετές πόλεις της Πελοποννήσου και της Αττικής, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017 με οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία ο 2ος Ημιμαραθώνιος Καλαμάτας.

hmimarathonios-4

Οι αθλητές απόλαυσαν μία επίπεδη διαδρομή σε όλο το παραλιακό μέτωπο, από το ξενοδοχείο Elite έως τον Μπουρνιά (πίστα καρτ), μεταφέροντας με πλατύ χαμόγελο σε όλους την προσδοκία για καθιέρωση του αγώνα.
Παράλληλα, διεξήχθη και ο αγώνας των 5 χιλιομέτρων, στη διαδρομή «Πανελλήνιον» – ξενοδοχείο Elite – «Πανελλήνιον», με τη συμμετοχή 150 αθλητών περίπου.

marathonios-kalamatas-2
Ο διοργανωτής Δήμος Καλαμάτας, μέσω του Αθλητικού Οργανισμού του, εκφράζει ευχαριστίες προς τα μέλη, τους προπονητές και τους αθλητές των Συλλόγων Μεσσηνιακός (Στίβος), Κalamata Running Project (Άθληση Ενηλίκων), Καλαμάτα 80 (Μπάσκετ), Ακάδημος (Μπάσκετ), Kalamata BC (Μπάσκετ), ΝΟΚ (Βόλεϊ), Α.Σ Άρις (Μπάσκετ), καθώς και προς τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασπροχώματος, για τη συνδρομή τους στη λειτουργία των σταθμών υποστήριξης και την ασφάλεια της διαδρομής.
Ουσιαστική ήταν, επίσης, η συμβολή των εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού, της Ελληνικής Αστυνομίας, της Πολεμικής Αεροπορίας και του Λιμενικού Σώματος, όσον αφορά στην ασφάλεια και την υγεία των αθλητών σε όλη τη διαδρομή.
Μεγάλη ήταν και η συμβολή των χορηγών του αγώνα Zwitter (φαρμακευτικά είδη), Αθανασίου, Παπαδημητρίου, Συκική, Μπακόγιωργας Παν., Ήφαιστος, GTglass Tsakanikos, PaintPlus Nikos G. Ntagiopoulos, Pharae Palace Hotel και Σπίνος Καφέ, προς τους οποίους εκφράζονται ιδιαίτερες ευχαριστίες.
Σημειώνεται ότι, μετά το τέλος του αγώνα, βραβεύθηκαν από το Δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Ε. Νίκα ο Βαγγέλης Μπάκας, για την επιτυχή παρουσία του σε αγώνες μεγάλων αποστάσεων και ο Γιώργος Σπυρόπουλος, για την πολύχρονη (ηλικία: 70+) συμμετοχή του σε αγώνες μαζικού αθλητισμού.
Ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Καλαμάτας Νίκος Μπασακίδης συνεχάρη όλους, όσοι συμμετείχαν.

marathonios-kalamatas-3

ΝΙΚΗΤΕΣ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ

ΑΝΔΡΕΣ
1ος Σκουτάρης Νίκος (1h 17min 35sec)
2ος Κολυβάς Δημήτριος
3ος Λακαφούσης Νίκος

ΓΥΝΑΙΚΕΣ
1η Κλησάρη Μάτα
2η Τασούλα Αγγελική
3η Πουλοπούλου Γεωργία.

ΝΙΚΗΤΕΣ ΑΓΩΝΑ 5 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ

ΑΝΔΡΕΣ
1ος Κάνο Εμιλιάνο
2ος Νικολόπουλος Ηλίας
3ος Τάνεβ Βασίλι

ΓΥΝΑΙΚΕΣ
1η Θεοδωρακοπούλου Ελένη
2η Μακρυγιάννη Αλεξάνδρα
3η Φασουλοπούλου Γεωργία.

marathonios-kalamatas-1

Leave a Reply