ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το αιματοκύλισμα στο Κοπανάκι και η… τραγωδία της Τριφυλίας!

0

Για εγκατάλειψη της περιοχής κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Τριφυλίας με αφορμή το τραγικό περιστατικό στο Κοπανάκι ζητώντας να υλοποιηθούν άμεσα μέτρα.

Πιο αναλυτικά ο Δήμος τονίζει ότι “Η κοινωνία της Τριφυλίας πάγωσε στο άκουσμα του τραγικού γεγονότος στη Δημοτική Κοινότητα Κοπανακίου και η τοπική κοινωνία πέρα από την ανασφάλεια ζει πλέον με τον πανικό, το φόβο, αλλά και την αίσθηση της εγκατάλειψης” προσθέτοντας ότι: « Όταν χρειάστηκε την Αστυνομία να είναι εκεί, δεν ήταν. Πέρασαν 45 λεπτά, που φάνταζαν χρόνια για να φανεί και έφτασε μετά και από το ΕΚΑΒ. Δεν είναι φυσικά το μόνο γεγονός. Λίγους μήνες πριν έγινε η διάρρηξη του ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς στην ίδια Δημοτική Κοινότητα. Και φυσικά δεν είναι τοπικό φαινόμενο. Το ίδιο αίσθημα απογοήτευσης και ανασφάλειας υπάρχει σε όλο το Δήμο μας. Όχι πώς τα στελέχη των Αστυνομικών Τμημάτων δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους. Όχι πως δεν υπερβάλλουν εαυτούς και έχουν γι’ αυτό τον απόλυτο σεβασμό μας. Αποδείχτηκε που μας οδήγησε η μεγάλη αναδιάρθρωση των Αστυνομικών Τμημάτων, που την είπαν μεταρρύθμιση και εμείς την ζούμε σαν τραγωδία».

Για την… τραγωδία με το λουκέτο σε Αστυνομικά Τμήματα ο Δήμος Τριφυλίας επισημαίνει: «Μας υποσχέθηκαν καλύτερη αστυνόμευση δεν την είδαμε. Μας υποσχέθηκαν μεγαλύτερη ασφάλεια, δεν τη νοιώσαμε. Ήταν θέμα χρόνου να αποδειχτούν όλα όσα προβλέψαμε.

Ήταν νομοτελειακά βέβαιο ότι θα καταλήγαμε εδώ και θα δούμε και πολλά άλλα που δεν έχουμε την διάθεση να ζήσουμε. Τα λάθη όμως μπορούν και πρέπει να διορθώνονται. Θέλει αυτοκριτική Βγάλτε από το μυαλό σας τη σκέψη να κλείσετε και άλλα Αστυνομικά Τμήματα.

Ξανανοίξτε τα κλειστά Α.Τ . Θέλει τόλμη. Στελεχώστε τα υπάρχοντα Α.Τ. Θέλει συνέπεια»,  καταλήγει η ανακοίνωση.

  • Εμείς τι να προσθέσουμε, το χθεσινό ρεπορτάζ της Γ. Αναγνωστοπούλου που πέρα από τις πληροφορίες για το αιματοκύλισμα στο Κοπανάκι, μετέφερε και την άποψη κατοίκων για το φόβο που προκαλούν η ανεξέλεγκτη δράση συμμοριών, τα είπα όλα! Φθάνει η Περιφέρεια Πελοποννήσου και ο Δήμος Τριφυλίας να μη μείνουν στις ανακοινώσεις, αλλά να αναλάβουν δράση για την προστασία της ζωής και της περιουσίας των πολιτών.

Leave a Reply