ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η αλλαγή φύλου και η πολιτική ηγεμονία του ΣΥΡΙΖΑ

0

Να αρχίσουμε από τα απλά. Η Ένωση Κεντρώων το πάει το μεταφυσικό γράμμα κι ο πρόεδρός της είπε και ελάλησε ότι ο θεός έπλασε δύο φύλα, άρα περιττό το νομοσχέδιο! Γαμώ τα επιχειρήματα. Μήπως μπορούν να μας ενημερώσουν για το φύλο του θεού ή άιντε και των αγγέλων;

Του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥpanagiotis-giannopoylos
Δικηγόρου

Η Χρυσή Αυγή, σε παρωδία και παροξυσμό να υπεραμύνεται υπέρ της Ορθοδοξίας και της πατρίδας. Θράσος απύθμενο και θυμηδία να απολογούνται στο Χριστό οι καθημερινοί αρνητές του, οι ναζιστοφονιάδες!

Το Κ. Κ. Ε.  σε οίστρο και λήθαργο μαζί να μας μιλάει για συμπτώματα του αστικού τρόπου ζωής και να παίζει εν τοις πράγμασι το ρόλο της… δεξιάς του Κυρίου! Το ΠΑ. ΣΟ. Κ. -Δημοκρατική Συμπαράταξη και το Ποτάμι, που είναι δύο διαφορετικά κόμματα των οποίων οι αρχηγοί είναι υποψήφιοι για ένα αγέννητο κόμμα, ομόθυμα υπερψηφίζουν το νομοσχέδιο για την ταυτότητα φύλου.

Η Ν. Δ.  ράθυμη και ασπόνδυλη, επαιτεί μία-δύο ήσσονες αλλαγές για να το υπερψηφίσει, καταθέτοντας μάλιστα σχετική πρόταση νόμου.

Οι ΑΝ. ΕΛ. τόσο έλληνες,  όσο και ανεξάρτητοι, με τον αρχηγό στη Βραζιλία κάνουν ότι πάντα, ντρίπλες στον εαυτό τους, ως το μοναδικό άφυλο κόμμα της Βουλής… κλινική περίπτωση! Στο τέλος της μέρας το ερώτημα που τίθεται είναι αυτό της ηγεμονίας. Η απάντηση είναι πρόδηλη.

Την ηγεμονία την έχει ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς άλλες φορές μπορεί και κάποιες άλλες δεν μπορούν οι άλλοι να κάνουν τα στοιχειώδη για την κατάκτησή της. Για όσους έχουν αμφιβολίες ας θυμηθούν ιστορικά ζεύγη και δή 1975 και 1977, 1981 και 1985, 2004 και 2007. Μετά την μνήμη μπορούν και να στοιχηματίσουν. Πέραν όμως της πολιτικής ηγεμονίας του ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχει και το κανάλι της βουλής, όπου έδειχνε μεγάλο τμήμα της διαδικασίας να προεδρεύεται από τον Νικήτα Κακλαμάνη και σε κάποια μακρινά πλάνα αχνοφαινόταν και η βουλευτής του Κ.Κ.Ε. Λιάνα Καννέλη. Για να ολοκληρωθεί το επιχείρημα της πολιτικής ηγεμονίας του ΣΥΡΙΖΑ, ας μην λησμονήσουμε την αφωνία ή την οξεία αμυγδαλίτιδα της ΛΑ.Ε. , της «Πλεύση Ελευθερίας», καθώς και μιας σειράς συλλογικοτήτων που υπάρχουν για να ομιλούν, όπως π. χ. η Ακαδημία Αθηνών, η Πανεπιστημιακή Κοινότητα, η ΚΕΔΕ και κάτι τεράστιοι και μεγάλοι επιστημονικοί σύλλογοι, όπως ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών, του οποίου είμαι μέλος!

Leave a Reply