ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο δήμαρχος Χαλανδρίου στο Δημαρχείο Καλαμάτας

0

Το Δημαρχείο Καλαμάτας επισκέφθηκε χθες ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος και συναντήθηκε με το Δήμαρχο Καλαμάτας Παν. Νίκα. Οι δύο δήμαρχοι συζήτησαν επί μακρόν για αυτοδιοικητικά θέματα, καθώς και για τα ιδιαίτερα στοιχεία των Δήμων Καλαμάτας και Χαλανδρίου, πόλεων με κοινά χαρακτηριστικά, οι οποίες είναι ισοδύναμες πληθυσμιακά. Συμφωνήθηκε, μάλιστα, να πραγματοποιηθούν πολιτιστικές ανταλλαγές από το καλοκαίρι του 2018.

Ο Παν. Νίκας προσέφερε στο Σ. Ρούσσο καλλιτεχνικό δημιούργημα, που αναδεικνύει λεπτομέρεια της σφραγίδας της Μεσσηνιακής Γερουσίας (1821) με το ριζωμένο «Σταυρό».

 

Σημειώνεται ότι ο δήμαρχος Καλαμάτας παρέθεσε προχθές βράδυ δείπνο στον ομόλογό του από το Χαλάνδρι. Ο Δήμαρχος Χαλανδρίου παρακολούθησε τη μεγάλη παρέλαση των χορωδιών, που δίδει το έναυσμα για τον 2ο Διεθνή Διαγωνισμό και Φεστιβάλ Χορωδιών Καλαμάτας – 2017. Την παρέλαση λάμπρυνε με τη συμμετοχή της η Δημοτική Φιλαρμονική Χαλανδρίου, η οποία χθες το μεσημέρι έδωσε επιτυχημένη συναυλία στην πλατεία Αγίων Αποστόλων.

Leave a Reply