ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σε εξέλιξη στην πόλη η καλύτερη… διαφήμιση με παράλληλη τόνωση της οικονομίας!

0

Στην τουριστική ανάπτυξη, μέσω της προβολής του νομού, οδηγούν μεταξύ πολλών άλλων, οι μελωδίες των 52 χορωδιών από 14 χώρες του κόσμου, οι οποίες συμμετέχουν στο 2ο Φεστιβάλ Χορωδιών, που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Καλαμάτα.

Εκτός από τη διαφήμιση, που προφανώς είναι ιδιαίτερα σημαντική, κάτι περισσότερο από σπουδαίο, είναι το γεγονός της ενίσχυσης της τοπικής οικονομίας, καθώς μαζί με τους συμμετέχοντες των πολλών συνεδρίων που διοργανώνονται στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή, οι άνθρωποι αυτοί, ξοδεύουν χρήματα, καταναλώνοντας!

 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ

Οι εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται, είναι πολλές και διεξάγονται σε διάφορα σημεία της πόλης, με την καρδιά της διοργάνωσης να… χτυπά στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας, το οποίο έχει φορέσει τα γιορτινά του.

Απόψε στις 6 και στις 8 το απόγευμα, θα δοθούν δύο συναυλίες φιλίας στην κεντρική πλατεία, ενώ στις 9:30 το βράδυ, θα δοθεί η μεγάλη συναυλία Gala στο Μέγαρο Χορού.
Αύριο, είναι η μεγαλύτερης ημέρα της διοργάνωσης, καθώς θα δοθούν τρεις συναυλίες φιλίας στο πνευματικό κέντρο, το Μουσικό Σχολείο (βλέπε σελίδα 5) και την πλατεία Διοικητηρίου, στις 5, τις 7 και τις 8:30 αντίστοιχα, ενώ στις 8:30 θα ξεκινήσει στο Μέγαρο Χορού, ο διαγωνισμός για το μεγάλο βραβείο και το πάρτυ των Χορωδιών.

Η τελετή λήξης και η απονομή βραβείων θα πραγματοποιηθεί στις 10:30 το πρωί της Κυριακής, στο κλειστό γήπεδο της Τέντας.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Γεωργία Αναγνωστοπούλου
φωτο: Ανδρέας Βρυώνης

Leave a Reply