ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

MILKO 3X3: Η Μονεμβασιά αγκάλιασε το μπάσκετ

0

Στη Μονεμβασιά φιλοξενήθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο (7-8/10) το τουρνουά MILKO 3X3. 

Συνολικά 140 παιδιά, 124 αγόρια και 16 κορίτσια, συμμετείχαν στις δραστηριότητες και ήρθαν πιο κοντά στο αγαπημένο τους άθλημα. 

Οι μικροί επίδοξοι μπασκετμπολίστες ακολούθησαν το μότο του MILKO «Πίστεψέ το», το οποίο ενσαρκώνεται ιδανικά μέσα από τον αθλητισμό και τα ιδεώδη του ενθαρρύνοντας τους νέους να κυνηγήσουν το όνειρό τους με ψηλά το κεφάλι.

Νικητής στον διαγωνισμό ελεύθερων βολών και τριπόντων ήταν ο Γιώργος Λαμπράκης (Δημοτικό) και ο Ταξιάρχης Ζωτάλης (Γυμνάσιο-Λύκειο).

Στο τουρνουά MILKO 3X3 βρέθηκαν ο Δήμαρχος Μονεμβασίας κ. Ηρακλής Τριχείλης και ο ειδικός γραμματέας του Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος, ενώ τις απονομές έκαναν ο αντιδήμαρχος κ.Σταύρος Χριστάκος, ο δημοτικός σύμβουλος κ.Βασίλης Κουλουβάκος, ο πρόεδρος του δημοτικού διαμερίσματος Μονεμβασίας κ. Δημήτρης Χουσάκος, ο δημοτικός σύμβουλος και διευθυντής γυμνασίου κ. Νίκος Βλάχος, ο παλαίμαχος διεθνής άσος κ.Νίκος Μαραγκός, ο γυμναστής του δημοτικού σχολείου κ.Νεκτάριος Νιάκουλας και ο πρόεδρος της αθλητικής ένωσης Μονεμβασιάς κ. Πάρης Χούτρης. 

Τα τουρνουά MILKO 3X3 σου λένε «Πίστεψέ το» και έλα κι εσύ να παίξεις μπάσκετ και να χαρείς στα τουρνουά που διοργανώνονται με υποστηρικτές την GSA και την Spalding.

milko-2

Η Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες στο Δήμαρχο Μονεμβασίας κ. Ηρακλή Τριχείλη και τους συνεργάτες του στο Δημοτικό Συμβούλιο, στον Πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού κ. Ιωάννη Κολλιάκο, καθώς και στις Διοικήσεις των Σωματείων Α.Ο. ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ ΚΑΣΤΡΟ – ΑΠΟΕΛ – ΑΣ ΒΑΤΙΚΙΩΤΗΣ, για την επιτηχημένη διοργάνωση του Τουρνουά.

48 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply