ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Γιατί ο κόσμος «τρελαίνεται» από τη στάση των Τραπεζών!

0

Αντιδρά αρκετός κόσμος και ορθώς από τη στάση Τραπεζών που διυλίζουν τον κώνωπα ταλαιπωρώντας τους πελάτες τους, πολλές φορές χωρίς λόγο!

Του ΘΑΝΑΣΗ ΤΣΑΜΟΥΛΗ

  • Δεν φθάνει που με τα Capital Control εγκλώβισαν τα χρήματα του κόσμου εδώ και πάνω από δύο χρόνια.
  • Δεν φθάνει που ο κόσμος πλήρωσε και πληρώνει το βαρύ λογαριασμό της κακοδιαχείρισης των τραπεζών.
  • Δεν φθάνει που πληρώνει τα… θαλασσοδάνεια μεγαλοκαρχαριών, άλλων λαμογίων και ημετέρων του συστήματος της ελληνικής κλεπτοκρατίας…!

Λειτουργούν τώρα τα ελληνικά τραπεζικά κουφάρια, ως εισπρακτικός μηχανισμός υπό τη διοίκηση της νεοαποικιοκρατίας, ενός κράτους που έχει απολέσει την εθνική του κυριαρχία!

Έτσι βλέπουν τους πελάτες -καταθέτες ως ιθαγενείς και τους βάζουν στην ουρά όπως στα κοινωνικά συσσίτια ή τους μελλοθάνατους στα αλήστου μνήμης χρόνια της ξένης κατοχής!

Κάνουν ό,τι μπορούν για να τους ταλαιπωρούν, αδιαφορούν για το αυτονόητο και πάντα επικαλούνται την έλλειψη υπαλλήλων, το φόρτο εργασίας και άλλα ευτράπελα!

Ετσι η γραφειοκρατία επέστρεψε πάνοπλη στο χρεοκοπημένο τραπεζικό σύστημα και αλίμονο σε όποιον πέσει στα… γρανάζια της!

Τα σημειώνω όλα αυτά με αφορμή το… Γολγοθά του συμπολίτη μας Γεωργίου Μπούχαλη, τον οποίο η Εθνική Τράπεζα ταλαιπωρεί αδικαιολόγητα εδώ και 40 ημέρες!

Αρνείται να του καταβάλει ένα ποσό επιστροφής φόρου, μη αποδεχόμενη συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο της κόρης του, παρ’ ότι είναι πελάτης της Τράπεζας και η ίδια γνωρίζει ότι με αυτό λειτουργεί ναυτιλιακό γραφείο εδώ και χρόνια!

Δεν είναι μόνο η Εθνική όμως που τηρεί αυτή τη στάση. Και άλλες τράπεζες δεν πάνε πάνω πίσω στην ανεπαρκή λειτουργία με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των πολιτών -συναλλασσομένων χωρίς λόγο τις περισσότερες φορές!

Αυτές οι τριτοκοσμικές ουρές και η απαράδεκτη κατάσταση έχουν εκνευρίσει πολύ κόσμο που αγανακτεί και δυσανασχετεί ακόμη και για να πληρώσει λογαριασμούς προς δημόσιους φορείς!

Υ.Γ.: Εξυπακούεται ότι δεν έχουμε τίποτα με τους υπαλλήλους, οι οποίοι πολλές φορές υφίστανται και οι ίδιοι την αυθαιρεσία διευθυντικών στελεχών ή των τραπεζικών ηγεσιών!  Ωστόσο αρκετοί από αυτούς εμφανίζονται… βασιλικότεροι του βασιλέως για τη δική τους, προφανώς, βόλεψη και επικαλούνται την αλληλεγγύη και συμπαράσταση του κόσμου μόνο όταν πρόκειται για τα συντεχνιακά τους ζητήματα!  Τέτοιοι υπάλληλοι εκ των πραγμάτων βρίσκονται απέναντι από τους πελάτες των τραπεζών και όποιος πέσει στα χέρια τους την… έβαψε!

 

Leave a Reply