ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Λάβρος κατά τσιγγάνων ο Νίκας μετά την εισβολή και τις καταστροφές στο Πολυκλαδικό!

0

ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΑΝΟΧΗ ΕΧΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ…

8bde420813f52438d55cbe3f2dd10645_xl

Πριν μερικές ημέρες στην Καλαμάτα, έδειραν αστυνομικούς και δικηγόρο, γιατί δεν τους άρεσε η απόφαση, προχθές, έστειλαν πέντε θαμώνες καφενείου το οποίο έκαναν… καλοκαιρινό στο Κοπανάκι, σε τρία διαφορετικά Νοσοκομεία και για μια ακόμη φορά, εισήλθαν στο κτίριο του πρώην Πολυκλαδικού, καταστρέφοντας ότι έβρισκαν στο πέρασμά τους! Ο λόγος, για τους τσιγγάνους, οι οποίοι αποτελούν κράτος εν κράτει, με την πολιτεία να παρακολουθεί σαν αβοήθητη, την εκτροπή τους και να κωφεύει…

Την παραδοχή, με το δικό του τρόπο, έκανε και ο δήμαρχος Παναγιώτης Νίκας, ο οποίος ζήτησε άμεσα, την παρέμβαση το κράτους! «Υπήρξε εισβολή αθιγγάνων, κατ’ επανάληψη μέσα στο Πολυκλαδικό, όπου το έκαναν… γυαλιά καρφιά», ανέφερε ο κ. Νίκας και συνέχισε. «Κατέστρεψαν διάφορα στοιχεία που με πολύ κόπο είχαμε κατασκευάσει, όπως προβολείς, λάμπες, στέγαστρα και φράγματα. Η συμπεριφορά τους, δεν έχει προηγούμενο και γι’ αυτό ο Δήμος, υπέβαλε μήνυση κατ’ αγνώστων και απευθύνω δημόσια έκκληση στην  Αστυνομία, να αντιμετωπίζει όλους μας, με τα ίδια μέτρα και τα ίδια σταθμά», τόνισε με νόημα ο κ. Νίκας, ο οποίος καυτηρίασε το γεγονός ότι πολλοί είναι εκείνοι που… κάνουν τα στραβά μάτια!

ΤΕΛΟΣ ΠΙΑ Η ΑΝΟΧΗ!

«Οι αθίγγανοι, δεν μπορεί να έχουν προνομιακή μεταχείριση σε αυτόν τον τόπο, διότι δυστυχώς, αυτό συμβαίνει! Είναι εγκαταστημένοι σε ένα κρατικό οικόπεδο και παρά τις προσπάθειες που είχαμε κάνει έξι μήνες, έχοντας στήσει φράγματα, λες και είχαμε πόλεμο, για να διατηρήσουμε την ευρυθμία στο σχολείο, δεν άλλαξε κάτι», δήλωσε ο δήμαρχος, ο οποίος ειδικά όσον αφορά στο Πολυκλαδικό, επεσήμανε πως ο προβληματισμός είναι ακόμη πιο έντονος, καθώς εκεί, φοιτούν εκατοντάδες παιδιά.
«Τα συνεργία του Δήμου πιάνουν δουλειά, όμως θέλουμε επίβλεψη από την Αστυνομία! Δεν πρέπει να υπάρχει ανοχή για κανέναν! Ναι στη στήριξη, τη βοήθεια και την κοινωνική πολιτική, αλλά απέναντι στην καταστροφή, πρέπει να είμαστε απολύτως κάθετοι», δήλωσε καταληκτικά.

 

Γεωργία Αναγνωστοπούλου

Leave a Reply