ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Λεβέντης VS Παυλόπουλου με το Μαξίμου να παραφράζει τον τίτλο «πετάει, πετάει ο γάιδαρος…» για τον Αλέξη!

0

ΣΤΟΝ… ΑΕΡΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΟΥ «ΑΠΟΓΕΙΩΘΗΚΕ» ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΦΥΛΟΥ!

 Eντονο μεσσηνιακό… χρώμα, έλαβε χθες, η πολυσυζητημένη υπόθεση για τη δυνατότητα αλλαγής της ταυτότητας φύλου από την ηλικία των 15 ετών, που δίνει το νέο Νομοσχέδιο που  υπερψηφίστηκε στη Βουλή και κατοχυρώνει νομικά, αυτήν την αλλαγή! Ο Μεσσήνιος πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, ζήτησε από τον, επίσης Μεσσήνιο, Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, να μην υπογράψει αλλά να αναπέμψει στη Βουλή το νομοσχέδιο για την ταυτότητα φύλου!

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ ΣΤΟΝ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ

«Το νομοσχέδιο αυτό, ήρθε προς ψήφιση χωρίς καμία διαβούλευση και προσυνεννόηση μεταξύ κομμάτων, Εκκλησίας, φορέων και εκπροσώπων της ιατρικής επιστήμης. Παρουσιάστηκε από την κυβέρνηση ως ανθρωπιστικό αίτημα να ψηφίσει η Βουλή, ως βήμα προόδου και ως εναρμόνιση με άλλα κράτη της Ευρώπης. Η Ένωση Κεντρώων έχει βαθύτερα χαρακτηριστικά, τη στήριξη των αδυνάτων, την εμπέδωση δημοκρατικών αξιών και τη διατήρηση αξιών και ηθών, όπως τα διδάσκει η Ορθόδοξη Πίστη μας », ανέφερε ο κ. Λεβέντης στην επιστολή του, σημειώνοντας  πως κάποιοι, επιχείρησαν να παρουσιάσουν την επίσημη Εκκλησία της Ελλάδας ως φανατική, οπισθοδρομική και απροσάρμοστη.

«Σας ζητούμε να μην υπογράψετε και να μην κυρώσετε το Νόμο που ψήφισε η Βουλή για την αλλαγή φύλου από τα 15 έτη και να τον επιστρέψετε στη Βουλή, προς πληρέστερη μελέτη και διαβούλευση. Η μόνη χώρα που δεν έχει ανάγκη να αντιγράψει ξένα ήθη είναι η Ελλάδα, η χώρα που είναι άδικο να αγνοεί την επίσημη Εκκλησία της και να φθάνουμε σήμερα στο σημείο, ένας αθλητικός σύλλογος να μπορεί να διατυπώσει γνώμη, όχι όμως η Ιερά Σύνοδος και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών. Επειδή οι στιγμές είναι κρίσιμες, θεωρώ ότι πρέπει να καλέσετε τον πρωθυπουργό να συζητήσετε το θέμα γιατί διαφορετικά η Ελλάδα θα συρθεί σε έναν επικίνδυνο πνευματικό και θρησκευτικό διχασμό», κατέληγε στην επιστολή του ο κ. Λεβέντης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, να του απαντά εγγράφως, μην αφήνοντας κανένα περιθώριο για αξιοποίηση του δικαιώματος που, όντως, του δίνει το άρθρο 42 του Συντάγματος για αναπομπή νομοσχεδίου.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

«Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,
Απαντώντας στην από 11.10.2017 επιστολή σας, σας ενημερώνω ότι θα την λάβω, ως οφείλω θεσμικώς, υπόψη μου κατά την άσκηση της συγκεκριμένης αρμοδιότητάς μου, πάντοτε όμως εντός του κανονιστικού πλαισίου που οριοθετεί το Σύνταγμα ως προς την άσκηση των εν γένει αρμοδιοτήτων μου», ανέφερε ο κ. Παυλόπουλος, ενώ την ίδια ακριβώς στιγμή, πριν… κάτσει ο κουρνιαχτός, ο Αλέξης Τσίπρας, πήγε στη Λάρισα και την 110 Πτέρυγα Μάχης, μπήκε –προφανώς μην κάνοντας το σταυρό του- σε ένα F16 που έφερε το όνομά του(!!!) και έκανε μια βολτίτσα πάνω από διάφορα μέρη της χώρας και φυσικά το Άγιον Όρος, αφού δεν μπορεί να το… δει διαφορετικά!

ΠΕΤΑΕΙ – ΠΕΤΑΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ!!!

tsipras

Ο πρωθυπουργός, έβαλε τζάκετ παραλλαγής, σαν άλλος… Καμμένος και αφού επιτήρησε πρώτα το πολεμικό αεροσκάφος, επιβιβάστηκε, για να ξεκινήσει η πτήση στο βόρειο Αιγαίο. Ο κ. Τσίπρας μπήκε στη «λίστα» των πρωθυπουργών που πέταξαν με F-16, όπως παλιότερα ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Στο σχηματισμό με άλλο αεροσκάφος, πέταξε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ και με ένα τρίτο αεροσκάφος ο Αρχηγός ΓΕΑ, ενώ νωρίτερα, το Μέγαρο Μαξίμου είχε εκδώσει ένα αινιγματικό tweet δημοσιεύοντας επί λέξει «Πετάει, πετάει, ο Τσίπρας; Αυτή είναι η απάντηση στους συναδέλφους που αναρωτιούνται για το σημερινό πρωινό πρόγραμμα του Πρωθυπουργού».

Η… ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΛΑ «ΠΕΤΑΕΙ, ΠΕΤΑΕΙ…»

Από την πλευρά της ΝΔ σημείωναν με νόημα: «Είναι προφανές ότι ο κ. Τσίπρας πετάει εδώ και καιρό. Πετάει στα σύννεφα μακριά από τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών»…

 

Γεωργία Αναγνωστοπούλου

Leave a Reply