ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τέλος στα σενάρια εσωτερικής κόντρας έβαλε η Νικολάκου που δεν είναι στα… μαχαίρια με την Αλειφέρη!

0

«Φωτιά» πήραν, ειδικά μετά τη ματαίωση του διαγωνισμού για τη μεταφορά των μαθητών, τα σενάρια που ήθελαν την παράταξη Τατούλη να αντιμετωπίζει, εσωτερική… αιμορραγία, καθώς η περιρρέουσα ατμόσφαιρα, οι δηλώσεις, οι εκτιμήσεις και οι υποθέσεις, ήθελαν τη θεματική αντιπεριφερειάρχη Ντίνα Νικολάκου και τη χωρική αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη, να έχουν βγάλει… μαχαίρια! Η αναφορά, στη διάταξη εκείνη του Νόμου, που αφορά στο ποιοι μπορεί να συμμετάσχουν στο μεγάλο διαγωνισμό, παρουσιάστηκε ως η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, καθώς οι «σπίθες» ήταν πολλές με πιο… ζωηρή, εκείνη της πρότασης των χωρικών αντιπεριφερειαρχών να επανέλθουν οι Νομαρχίες!

Η Ντίνα Νικολάκου από την Καλαμάτα,  ξεκαθάρισε πως τίποτε από αυτά δεν ισχύει, επισημαίνοντας πως αυτός που έχει τη συνολική (και) πολιτική ευθύνη, είναι ο περιφερειάρχης, Πέτρος Τατούλης. «Η σχέση μου και με την κα Αλειφέρη και με όλους τους αντιπεριφερειάρχες και τους περιφερειακούς μας συμβουλίου, είναι άριστη», επεσήμανε η κα Νικολάκου, τονίζοντας πως δεν μπορεί να φανταστεί γιατί να μην είναι καλή η σχέση της με οποιονδήποτε από την παράταξη! «Πιστεύω πάρα πολύ στο τολμηρό πολιτικό εγχείρημα του κ. Τατούλη και ότι η Νέα Πελοπόννησος έχει μέλλον! Είμαι σίγουρη ότι ο περιφερειάρχης θα αναλάβει πρωτοβουλίες που θα αιφνιδιάσουν πολιτικά και θα αποδείξουν για μια ακόμη φορά, το ανεξάρτητο του συνδυασμού μας», δήλωσε η θεματική αντιπεριφερειάρχης, η οποία στάθηκε στο θέμα των χωρικών αντιπεριφερειαρχών.

ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΩΝ

«Εξέφρασα την αντίρρησή μου όταν οι χωρικοί αντιπεριφερειάρχες υπέγραψαν ένα κείμενο για επιστροφή στη Νομαρχία, όμως το κείμενο αυτό στον κ. Σκουρλέτη, κατατέθηκε διαφοροποιημένο και με βρήκε σύμφωνη! Αν υπάρξει ένα μοντέλο όπου οι πολίτες θα επιλέγουν με σταυρό προτίμησης τους υποψηφίους αντιπεριφερειάρχες και δε θα ορίζονται, προφανώς αυτό, είναι αν μη τι άλλο στη σωστή κατεύθυνση και βαθιά δημοκρατικό», δήλωσε η Ντίνα Νικολάκου, η οποία όσον αφορά στο πολιτικό της μέλλον, για το οποίο τα σενάρια είναι πολλά, ξεκαθάρισε πως προταιρεότητά της, είναι η Περιφέρεια.

 Η ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕΛΛΟΝ

«Έχω αποδείξει από την πρώτη στιγμή που βρίσκομαι στην περιφερειακή αρχή με τον τρόπο που λειτουργώ, δουλεύω και δρω πως είμαι απόλυτα συνεπής απέναντι στην εντολή των πολιτών! Οι πολίτες επιλέγουν περιφερειάρχη και στην Πελοπόννησο, έχουν επιλέξει τον κ. Τατούλη! Αυτός, είναι ο μόνος που χαράζει την πολιτική της παράταξης και είναι υπεύθυνος απέναντι στους πολίτες μαζί με τους συνεργάτες του, να υλοποιήσει το δικό του όραμα. Γι’ αυτό και με βλέπετε απόλυτη! Πιστεύω πολύ στην αιρετή Περιφέρεια, ως θεσμό και νομίζω πως ούτε το υπουργείο σκέφτεται την επιστροφή στην εποχή των Νομαρχιών, όπου ξέρετε τι θα σήμαινε αυτό… Μια επιστροφή σε τοπικά κέντρα, όπου όλοι μαζί, θα παίρνουμε αποφάσεις που θα μας “βολεύουν”… Τώρα, που υπάρχει η Περιφέρεια και ένα συγκεκριμένο κέντρο, μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη καθαρότητα και διαύγεια και να φύγουμε από αυτό που λέγαμε για τους παραγοντίσκους», δήλωσε καταληκτικά, η κα Νικολάκου.

Leave a Reply