ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το 2ο ανοιχτό τουρνουά ράπιντ “Φροντιστήριο Μ.Ε. Τσιάλας” στο εντευκτήριο του ΝΟΚ

0

O Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας « Ο Ποσειδών διοργανώνει στο Εντευκτήριο της Σκακιστικής Ακαδημίας του την Κυριακή 15 Οκτωβρίου και ώρα 17.00, το 2ο ανοιχτό τουρνουά ράπιντ Ν.Ο. Καλαμάτας “Φροντιστήριο Μ.Ε. Τσιάλας”.

Το τουρνουά θα γίνει με Ελβετικό σύστημα έξι (6) γύρων με Διεθνή αξιολόγηση ( FIDE Rating ).

 

Δηλώσεις συμμετοχής –

Χρόνος Σκέψης-Κανονισμοί

Συμμετοχές μπορείτε να δηλώσετε στα email Tsektod@amaH.com και στο τηλέφωνο 6972701590 (κος Τσεκούρας Θοδωρής). Θα υπάρξει όριο συμμετοχών στα 36 άτομα και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Ο χρόνος σκέψης θα είναι 15′ συν 10″ για κάθε σκακιστή-σκακίστρια και θα ισχύουν οι κανόνες της FIDE για το Rapid Chess.

Τη διεύθυνση αγώνων έχει η Τούλα Χατζηπαναγιώτου-Τσιάλα.

Διαιτησία – Ενστάσεις

Διαιτητές των αγώνων θα είναι οι κύριοι Τσεκούρας Θεόδωρος και Τσιάλας Μιχαήλ. Οι ενστάσεις υποβάλλονται έως και 5′ μετά τη λήξη της τελευταίας παρτίδας του γύρου. Αρμόδιοι να αποφασίσουν θα είναι οι διαιτητές των αγώνων με το παράβολο να ορίζεται στα 50,00 €. Αν η ένσταση γίνει έστω και μερικώς δεκτή το παράβολο επιστρέφεται αλλιώς εκπίπτει υπέρ της διοργάνωσης.

Το γενικό παράβολο συμμετοχής ορίζεται στα 2€. Στους 3 πρώτους της γενικής κατάταξης θα δοθούν μετάλλια.

 

Κριτήρια Ισοβαθμίας

Τα κριτήρια ισοβαθμίας είναι τα ακόλουθα : 1) Αποτελέσματα μεταξύ των ισόβαθμων 2) Bucholz, 3) Προοδευτική βαθμολογία 4) Αριθμός νικών.

Leave a Reply