ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Απολογισμός αρδευτικής περιόδου από το ΓΟΕΒ Παμίσου στο Μάντζαρι

0

Με πρωτοβουλία του προέδρου του ΓΟΕΒ Παμίσου Μιχάλη Μανωλέα, το προηγούμενο Σάββατο πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Μαντζάρι Δήμου Οιχαλίας με αγρότες που κάνουν αρδευτική χρήση σε κάποιες από τις 61 γεωτρήσεις αρμοδιότητας ΓΟΕΒ Παμίσου.

Η συνάντηση είχε ως θέμα τον απολογισμό της απερχόμενης αρδευτικής περιόδου και την ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις διαδικασίες ώστε να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία των γεωτρήσεων. Προς ενημέρωση των ενδιαφερομένων σημειώνεται ότι κατά τη συνάντηση τονίστηκαν τα κάτωθι: Οι αγρότες που επιθυμούν να κάνουν χρήση των γεωτρήσεων αρμοδιότητας ΓΟΕΒ Παμίσου θα πρέπει να προσέρχονται στα γραφεία του Οργανισμού υποβάλλοντας εγγράφως το αίτημα τους και συμπληρώνοντας τα απαραίτητα στοιχεία των αρδευόμενων καλλιεργειών σύμφωνα και με τις οδηγίες της Υπηρεσίας. Ο Οργανισμός κατά τη χειμερινή περίοδο θα προβεί σε εργασίες συντήρησης των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων των γεωτρήσεων.

Ο Οργανισμός θα αποστείλει αίτημα προς την Περιφέρεια για την αποκατάστασης χρονιζουσών ζημιών του κοινόχρηστου αρδευτικού δικτύου των γεωτρήσεων Λόγω του ανταποδοτικού χαρακτήρα του έργου και για την εύρυθμη λειτουργία του, οι ωφελούμενοι αγρότες οφείλουν να να πληρώνουν εγκαίρως τις χρεώσεις που αντιστοιχούν στα λειτουργικά έξοδα των γεωτρήσεων, σύμφωνα με τις διαδικασίες που προσφάτως όρισε η Διοίκηση.

N.T

Leave a Reply