ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το αίσθημα φόβου και ανασφάλειας στην Τριφυλία και το Καλονερό-Τσακώνα!

0

ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ Υποκριτών: Η φράση θα ταίριαζε στον πακτωλού υποσχέσεων των πολιτικών αρχόντων σε μια χώρα που η ημιαπασχόληση θεωρείται ως καταπολέμηση της ανεργίας και η παραφιλολογία στα παράθυρα της tv ως αρετή!

@

ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ τα λόμπυ του στυγνού καπιταλισμού βραβεύουν ένα αποτυχημένο πρωθυπουργό, τότε κάτι πάει στραβά στο σύστημα, αφού για τους ισχυρούς η αποσάθρωση της Ελλάδας ήταν κέρδη, για το λαό όμως ήταν τραγωδία…!

@

ΕΞΑΛΛΟΥ έχουμε κι εδώ στη χώρα μας άρχοντες που υποδύονται τους χριστιανούς κάνοντας μεγάλους σταυρούς, αλλά την ίδια ώρα θησαυρίσουν και βγάζουν χρήμα στο εξωτερικό. Ω Ελλάς ηρώων χώρα, πως μας καταντήσαν τώρα… για να παραφράσουμε το Σουρή!

@

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ στο Δήμο Τριφυλίας: Σε προβληματισμό ο Δήμος μετά τις αιτήσεις δικαιωμένων συμβασιούχων στα δικαστήρια, αλλά και με αγωγές από εργαζόμενους στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι». Μάλιστα αξιωματούχος του Δήμου στη πρώτη περίπτωση παραδέχτηκε ότι οι αποφάσεις ανήκουν στο δήμαρχο. Αλήθεια οι δημοτικοί σύμβουλοι που εκλέγονται δεν έχουν δική τους πολιτική βούληση;

@

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ είναι και οι συνεδριάσεις στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας που συνεδριάζει την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου στις 1 το μεσημέρι.  Η Επιτροπή λαμβάνει αποφάσεις χωρίς όμως το προεδρείο της επιτροπής να εισάγει τα καυτά πραγματικά ζητήματα που αφορούν τους δημότες. Έτσι τα θέματα συζήτησης αποκτούν περισσότερο γραφειοκρατικό χαρακτήρα.

Πιο συγκεκριμένα τα θέματα προς συζήτηση είναι τα εξής: Επικύρωση πρακτικού του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού «Βελτίωση Γηπέδου Κοπανακίου» που αφορά τον (υπο)φάκελο «Δικαιολογητικά Συμμετοχής – Τεχνική Προσφορά» Σύνταξη τριμηνιαίας έκθεσης αποτελεσμάτων εκτέλεσης προϋπολογισμού, Δήμου Τριφυλίας, Γ΄ τρίμηνο οικ. έτους 2017 Τροποποίηση προϋπολογισμού Δήμου Τριφυλίας, οικ. έτους 2017 (εισήγηση προς το Δ.Σ.) Έγκριση δαπανών και ψήφιση διάθεσης πιστώσεων προϋπολογισμού Δήμου Τριφυλίας, οικ. έτους 2017

@

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ πάντως μήνες τώρα να συνεδριάσουν τόσο η Επιτροπή Τουρισμού μήπως δούμε άσπρη μέρα με τουρίστες, η επιτροπή διαβούλευσης που βρίσκεται σε λήθη, οπότε απλά το επισημαίνουμε…

@

ΚΑΛΟΝΕΡΟ-ΤΣΑΚΩΝΑ πότε; Η κατασκευαστική κοινοπραξία Μορέας έχει αναλάβει την εκπόνηση των όποιων μελετών για την υλοποίηση και, τελικά, δημοπράτηση του οδικού τμήματος Καλό Νερό-Τσακώνα.

Αυτό προκύπτει από απάντηση του υπουργείου Υποδομών σε σχετικό ερώτημα στη Βουλή, για την τύχη του έργου αναβάθμισης του συγκεκριμένου άξονα.

Όπως αναφέρεται στην απάντηση που διαθέτει το ypodomes.com, στις 11 Ιουλίου 2016, με απόφαση του υπουργού Υποδομών, εγκρίθηκε η εκπόνηση του συνόλου των οριστικών μελετών (περιλαμβανομένης και της διενέργειας όλων των ερευνών, καθώς και της εκπόνησης των κτηματολογίων για την κήρυξη των απαλλοτριώσεων) από την Μορέας, ως δωρεά.

@

ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ, το προηγούμενο διάστημα με την εγκληματικότητα στην Τριφυλία προκαλούν μεγάλο προβληματισμό, αλλά και ανησυχία στο Δήμο, τους τοπικούς φορείς, αλλά και τους κατοίκους! Το κλίμα φόβου, τρόμου και ανασφάλειας, όπως έγραψε η «Φ» παγιώνεται και αυτό είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί! Τι να τις κάνεις τις στατιστικές της ΕΛ.ΑΣ., όταν όλοι γνωρίζουμε ότι πολλά περιστατικά παραβατικής συμπεριφοράς δεν καταγγέλλονται και ούτε καταγράφονται! Το ζητούμενο είναι να υπάρχει ενίσχυση της αστυνόμευσης και του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών της Τριφυλίας και ιδιαίτερα στα χωριά. Άλλωστε η προστασία της ζωής και της περιουσίας των πολιτών αποτελεί υποχρέωση της Πολιτείας σε μια ευνομούμενη ευρωπαϊκή χώρα! Εκτός αν τύποις «ανήκομεν εις την Δύσιν»… Καλή εβδομάδα, φίλοι αναγνώστες…

ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

127 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply