ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Άτυχος ο Μπουρίκας στη Μεγαλόπολη, εγκατέλειψε την προσπάθειά του στην ΜΧ1 EXPERT λόγω μηχανικής βλάβης!

0
  • ΤΗΝ 20η ΘΕΣΗ ΤΗΣ OPEN Ο ΝΙΚΟΣ ΤΣΑΓΚΛΑΣ ΤΟΥ Α.Σ. ΛΕΜΟΚΑ

  • ΕΝΘΑΡΡΥΝΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΣΤΗΝ ΜΧ 85

Στην πάντοτε ανταγωνιστική και αγαπημένη πίστα της Μεγαλόπολης βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα ο κόσμος του ελληνικού motocross, όπου οι συμμετοχές έφτασαν τις 110 για το Πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδας, όπου η λέσχη της ΑΛΜΑ με την βοήθεια του Δήμου Μεγαλόπολης, αρκετών σωματείων και φίλων από την Νότια Ελλάδα αλλά και την ΔΕΗ, ανταποκρίθηκε πλήρως στις απαιτήσεις των περιστάσεων.

Καμαρινός Παυλόπουλος

Καμαρινός Παυλόπουλος

Άλλα άτυχα και άλλα ενθαρρυντικά αποτελέσματα για τους αναβάτες της ΛΕΜΟΚΑ που έδωσαν φέτος το παρόν στον αγώνα της Μεγαλόπολης.

lemoka-kamarinos

Παναγιώτης Χόεγκελ

Στην ΜΧ1 EXPERT μεγάλος άτοχης ήταν ο Ευάγγελος Μπουρίκας ο οποίος ενώ στο πρώτο σκέλος ήταν 7ος με χρόνο 26:01.850 και ταχύτερο τον 30 γύρο με 02:19.815, εγκατέλειψε λόγω μηχανικής βλάβης στο δεύτερο σκέλος για να λάβει την 8η θέση στην βαθμολογία της ημέρας.
Στην Οpen ο Νίκος Τσαγκλάς έτρεξε με KAWASAKI KXF 450 και ήταν 20ς στο πρώτο σκέλος (22:03.653) για να βρεθεί τρεις θέσεις πιο πάνω (17ος) στο β΄ σκέλος με χρόνο 19:22.154. Στο σύνολο ήταν 18ος.
Η ΛΕΜΟΚΑ συμμετείχε με τρεις μικρούς στην ΜΧ 85, και τα αποτελέσματα ήταν ενθαρρυντικά για το μέλλον. Κορυφαία επίδοση του Σωτήρη Πασπαλιάρη, με KAWASAKI KX, ο οποίος κατετάγη στην 7η θέση στο φινάλε του αγώνα συγκεντρώνοντας πλέον 29 βαθμούς.
Τις δυνάμεις του δοκίμασε ο Καμαρινός Παυλόπουλος, με KTM SX 85, ο οποίος έτρεξε για πρώτη φορά με 85 κυβικά. Η προσπάθειά του είχε ως αποτέλεσμα την 9η θέση και συγκομιδή 24 βαθμών.
Η προσπάθεια του νέου αθλητή της καλαματιανής ομάδας, Παναγιώτη Χόεγκελ που έτρεξε με YZ 85, απέδωσε μια 10η θέση και 21 βαθμούς.
Κάπως έτσι πραγματοποιήθηκε στην πίστα της Μεγαλόπολης ο 3ος αγώνας του Πρωταθλήματος Motocross Νοτίου Ελλάδος 2017 με τη δράση να μεταφέρεται στη συνέχεια στο Άργος, όπου η ΛΕΜΟΚΑ έχει για δεύτερη φορά φέτος το ρόλο του οικοδεσπότη για να φιλοξενήσει τον επόμενο αγώνα του πρωταθλήματος στην πίστα του Άργους στις 5 Νοεμβρίου. Θυμίζουμε πως την 1η Οκτωβρίου το αθλητικό σωματείο της ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ. φιλοξένησε με οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία τον 4ο αγώνα του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Scramble Νοτίου Ελλάδος.

Leave a Reply