ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

48ωρη απεργία στον Τύπο για το ασφαλιστικό

0

Η διεύθυνση και οι εργαζόμενοι της “Φωνής” στέκονται για άλλη μια φορά εμπράκτως αλληλέγγυοι στον αγώνα των συναδέλφων τους για τη σωτηρία του ΕΔΟΕΑΠ, συμμετέχοντας στη νέα, 3η κατά σειρά, απεργία που κήρυξε η ΕΣΗΕΑ.

Η 48ωρη απεργία ισχύει από τις 6 το πρωί της Τρίτης (24/10) έως και τις 6 το πρωί της Πέμπτης (26/10). Ως εκ τούτου, η έντυπη έκδοση της “Φωνής” δεν θα κυκλοφορήσει αύριο Τετάρτη, ενώ και το site της εφημερίδας, πέρα από τις προγραμματισμένες αναρτήσεις, δεν θα δεχθεί ενημερώσεις μέχρι το πρωί της Πέμπτης.  

Όπως τονίζει το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ στην σχετική ανακοίνωση: «Οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ δεν ζητούμε προνόμια, αλλά ισονομία. Δεν αγωνιζόμαστε για ειδική μεταχείριση, αλλά για δίκαιη αντιμετώπιση. Θέλουμε περίθαλψη, επικούρηση και φαρμακευτική κάλυψη, όπως όλοι οι εργαζόμενοι. Παλεύουμε για να συνεχίσει τη λειτουργία του ο ΕΔΟΕΑΠ, ο οποίος μέχρι τώρα δεν έχει επιβαρύνει ούτε κατά το ελάχιστο τον κρατικό προϋπολογισμό.

Σύσσωμοι οι άνθρωποι της ενημέρωσης βροντοφωνάζουμε ότι είναι περισσότερο από ποτέ επιβεβλημένη η ανάγκη να προχωρήσει η κυβέρνηση ΤΩΡΑ, ΔΙΧΩΣ ΑΛΛΗ ΑΝΑΒΟΛΗ, στη νομοθετική ρύθμιση βιώσιμης λύσης για τη στήριξη, τη διεύρυνση και τη βιωσιμότητα του ΕΔΟΕΑΠ.

Η συνεχιζόμενη κωλυσιεργία και η άκαμπτη στάση μέρους των εργοδοτών για την ανεύρεση εσόδων για τα ασφαλιστικά μας Ταμεία σε συνδυασμό με την αναποφασιστικότητα της Κυβέρνησης, δεν μας αφήνουν άλλη επιλογή από το να συνεχίσουμε και να κλιμακώσουμε τις απεργιακές κινητοποιήσεις».

86 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply