ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Ντόριαν Γκρέι ήταν Συριζαίος…!

0

H παρούσα κυβέρνηση  έχει πετύχει  έναν ωραίο ακροβατισμό  που λίγοι τον καταφέρνουν! Κυβερνά  σαν αυτούς που μισεί και ισχυρίζεται  ότι διαφέρει  εντελώς από όλους τους άλλους!

Του ΘΟΔΩΡΟΥ  ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥgalanopoylos

Την εξουσία  που αμφισβητούσε και μισούσε την απομυζά και την απολαμβάνει σε όλο της το μεγαλείο ! Τους μπάτσους που έβριζε  και τους πετούσε   μολότοφ, τώρα τους βάζει  να  την προστατεύουν !  Τις  Μερσεντές  που τους πετούσε γιαούρτια στα Εξάρχεια  τώρα  είναι μέσα τους και διαβάζει «Αυγή» καθώς  ο οδηγός τους πάει προς το υπουργείο!

Είναι επιτυχία όλα αυτά όπως και να το κάνεις ! Να λες στο λαό ότι μάχεσαι γι’ αυτόν και για τις λαϊκές τάξεις και εσύ να πας να τρως σούσι σε ακριβά εστιατόρια!  Να ψωνίζεις πανάκριβα ρούχα, και να λες ότι  πετύχαμε  σύντροφοι μου να μην τρώτε από τα σκουπίδια…! Βέβαια καμιά φορά σου ξεφεύγουν  λιγάκι  οι «πίσω σου σελίδες» και δεν δίνεις σημασία που ξυλοκοπούνται ευέλπιδες στο Μοναστηράκι,  ούτε  αφήνεις κανέναν  να πειράξει τα κομματόσκυλα σου τους… Ρουβίκωνες!

Ετσι είναι  αυτά, όλες οι  παρατάξεις κάπου θα τους φύγει ο φερετζές και θα φανεί το πραγματικό τους πρόσωπο! Δε  βαριέστε  από τη Βενεζουέλα  και την Κούβα μέχρι  του Μάξιμου τη λακκούβα είναι πολύς δρόμος…! Που να τρέχεις στα βουνά στο Γράμμο και στο Βίτσι, τώρα αποκτήσαμε άλλα βίτσια… Τώρα που βρήκαμε καρέκλα , τίποτε δεν μας κρατά μακριά της! Ούτε  ο Βελουχιώτης, ούτε  ο Μπακούνιν, ούτε ο Ζαπάτα!  Ζήτω η ουτοπία  της αριστεράς  εκπεφρασμένη μέσα από  τη δεξιά μας διάθεση!…

Leave a Reply