ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι ΑΝ.ΖΑ. είναι εδώ με ένα ακόμα Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας κ.ά.

0

ΟΙ ΑΝ.ΖΑ. επιστρέφουν τις επόμενες μέρες και ένα ακόμα Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας είναι έτοιμοι να πραγματοποιηθεί στο Elite City Resort όπως και τα προηγούμενα από 20 έως 22 Νοεμβρίου.

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ χωρίς αμφιβολία για το σημαντικότερο γεγονός σε ότι αφορά τον τουρισμό στην Καλαμάτα και η επιτυχία του οφείλεται  αποκλειστικά στο μεράκι και το ενδιαφέρον του Κώστα Ανδριανόπουλου και του Ανδρέα Ζαγάκου και από κοντά των φίλων συνεργατών τους που ήταν και παραμένουν λίγοι και εκλεκτοί.

ΟΛΑ αυτά μακριά εξαρχής από οποιαδήποτε κρατικοδίαιτη εμπλοκή, ακόμα και σε αυτοδιοικητικό  επίπεδο κι αυτό είναι που καθιστά την επιτυχία του Σχολείου Τουρισμού Καλαμάτας και των ΑΝ.ΖΑ. προσωπικά, ακόμα πιο σημαντική και μπράβο τους!!

ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ που δεν εγκλωβίστηκαν από τις σειρήνες της εξουσίας και του παραγοντισμού.

ΗΤΑΝ εύκολο αλλά κατάφεραν να το αποφύγουν και πλέον δικαιωματικά τους πιστώνεται η δεδομένη επιτυχία.

ΚΑΙ σε αυτό το Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας αναμένονται ενδιαφέρουσες εισηγήσεις από ειδικούς του τουρισμού.

ΟΣΟΝ αφορά τη συμμετοχή, οι προβλέψεις λένε ότι θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

ΟΙ ΑΝ.ΖΑ. επελαύνουν και μπράβο τους!!

***

Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ιδιωτεύει, λέει ο ίδιος ύστερα από την απογοήτευση που του προκάλεσε ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά προφανώς το λείπει η δημοσιότητα και η τηλεοπτική οθόνη και θα ήθελε να επιστρέψει σε αυτήν αλλά προς το παρόν δεν ξέρουμε κατά πόσο αυτή τον θέλει ακόμα.

ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ κιόλας να έφτασε η στιγμή που θα περάσει στα αζήτητα κιόλας, μια εξέλιξη που ο ίδιος με την πείρα που διαθέτει θα έπρεπε να την περιμένει όσο κι αν δικαιολογημένα θα του κακοφαίνεται.

ΚΙ ΑΝ ήδη απορείτε γιατί αναφέρθηκα στο Λαζόπουλο, σας λέω πως ευθύνεται ένα σχόλιο που διάβασα στο «Βήμα» περί ιδιώτευσής του.

ΤΟΣΟ απλά!!

***

ΑΠΟ τη δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε την Κυριακή στο «Πρώτο Θέμα» κρατάω δύο στοιχεία που νομίζω ότι έχουν κάποια ιδιαίτερη σημασία.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ είναι η διαφορά 11,9% που σταθερά προηγείται η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ.

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ και σημαντικότερο όπως και να έχει είναι ότι το 65% των ερωτηθέντων ζητούν να μειωθούν οι φόροι.

ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ είναι εύλογο από κάθε άποψη και συγχρόνως επιτακτικής προτεραιότητας για την ελληνική οικονομία και τους Ελληνες πολίτες που βλέπουν να πιέζονται ολοένα και περισσότερο και να εξαντλούνται οι φοροδοτικές τους δυνατότητες.

ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ όσο είναι ακόμα καιρός. Αν βέβαια είναι σε θέση να το καταλάβουν.

***

ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ τελικά τα χαρτιά του για το μέλλον του αεροδρομίου Καλαμάτας ο καθ’ όλα αρμόδιος Στέργιος Πιτσιόρλας και τελικά έμειναν με την απορία όσοι είχαν ενδιαφέρον να μάθουν τι θα γίνει.

ΕΛΠΙΖΩ πάντως να μην παρερμηνεύσουν τη δήλωσή του ότι το αεροδρόμιο της Καλαμάτας είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο στην Ευρώπη κι αρχίσουν οι γνωστοί επαΐοντες τις γνώριμές τους μπουρδολογίες.

***

ΔΙΑΠΡΥΣΙΟ το μήνυμα απ’ άκρη σ’ άκρη:

ΝΙΚΑΜΕ και δεν το λέμε σε κανένα!!

ΤΟ ΛΕΜΕ και στο ιστορικό βιβλιοπωλείο Παπαχρήστου ενίοτε, όταν βρισκόμαστε και είμαστε σε φόρμα όσοι εκεί συναντιόμαστε για να προμηθευτούμε τον Τύπο και να ανταλλάξουμε απόψεις.

Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ είναι η πεμπτουσία της δημοκρατίας και χάρη στο διάλογο η δημοκρατία με όλες τις ατέλειές της προάγεται προς όφελος όλων μας.

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ το νόημα του μηνύματος, ασφαλώς και είναι η αισιοδοξία που άλλωστε την έχουμε απόλυτη ανάγκη και για λόγους επιβίωσης πλέον.

ΑΥΤΑ και καλό μήνα να έχουμε.

 

Θανάσης Παντές

Leave a Reply