ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μια Γκόλφω, μα τι Γκόλφω!!!

0

ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ακούγεται απ’ άκρη σ’ άκρη!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ λοιπόν και σπεύδουν οι καλημερίζουσες να την υποδεχθούν.

ΚΑΙ δικαίως ασφαλώς αφού καθ’ οδόν βρίσκονται οι ερωτιδείς που αναζητούν την ιδανική Γκόλφω να τσαχπινεύει με τον τρόπο της, όποιους την κοιτάζουν.

ΜΕΡΑ εξαίσια εν κινήσει και όλες οι συνιστώσες γύρω της οδηγούν σε έρωτες δυνατούς.

ΓΚΟΛΦΩ είναι αυτή και καμαρώστε τη όπως την καμαρώνουν κι όσα συχνάζουν στο REX παλικαρόπουλα, που για χάρη της συνθέτουν ύμνους που όμως για λόγους σκοπιμότητας δεν αποκαλύπτουν.

ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ πάντως όταν το αποφασίσουν.

***

ΓΑΜΠΡΟΣ γκαζιάρης και συν τοις άλλοις θαρραλέος, σουλατσάρει σε δρόμους και δρομίσκους της αισιόδοξης πόλης των πάλαι ποτέ ιβίσκων, καμαρωτός και γαμπρίζει ασυστόλως.

ΟΝΟΜΑΤΑ δεν λέμε και υπολήψεις δεν θίγουμε, άλλωστε δεν χρειάζεται μιας και ο εν λόγω  είναι ήδη πασίγνωστος προ πολλού ως γαμπρός!

ΚΑΤΙ τέτοια βλέπει και ο Γαμπρουλίνης και καλπάζει ατιθάσευτος, όπου βρει πιπίνια, στα οποία ως γνωστόν κάνει θραύση ενώ επίσης ως γνωστόν ο Γαμπρός «νταραβερίζεται» με «ψημένες» έως σιτεμένες υπάρξεις! Γούστα είναι αυτά και περί ορέξεως ουδείς λόγος και ψόγος.

Η ΓΚΟΛΦΩ πάντως που σήμερα συνοδεύει τη στήλη με όλο της το νάζι, αρέσει και στους δύο και ευχαρίστως θα της έκαναν καμάκι αν τη συναντούσαν.

ΑΥΤΑ για σήμερα και καλό μήνα από αύριο.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και υγιαίνετε φίλτατοι αναγνώστες.

Θανάσης Παντές

Leave a Reply