ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μια διευκρίνιση, ΝΔ, Αρχαία Μεσσήνη, Open κ.ά.

0

ΓΙΑΤΙ δεν γράφεις κατά του Τσίπρα όπως έγραφες κατά του Σαμαρά;

ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ με επικριτικό τόνο φίλος αναγνώστης «σαμαρικής» προελεύσεως και ανελλιπώς ευρισκόμενος στο πλευρό του πρώην πρωθυπουργού.

ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΩ κάτι για άλλη μια φορά, όπως είπα και στον φίλο που θέλησε να μην κάνει παρατήρηση.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ με κανέναν και με κανέναν δεν έχω πολιτική και κομματική ταύτιση.

ΟΠΩΣ άσκησα κριτική στον Σαμαρά, έτσι ασκώ και στον Τσίπρα και σε οποιοδήποτε άλλο πολιτικό πρόσωπο για την πολιτική του και μόνο και όχι σε προσωπικό επίπεδο.

ΑΥΤΟ έκανα κι αυτό θα εξακολουθήσω να κάνω.

ΑΥΤΑ και πάμε παρακάτω.

***

ΤΟ ΑΓΚΑΘΙ των πλειστηριασμών είναι  μπροστά για χιλιάδες πολίτες και καλά θα κάνει η κυβέρνηση να είναι ιδιαίτερα προσεκτική στο χειρισμό αυτού του θέματος γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος μαζικών αντιδράσεων σε κοινωνικό επίπεδο.

Η ΑΝΟΧΗ των πολιτών εξαντλείται όπως και η φοροδοτική τους ικανότητα και οι έχοντες εγκλωβιστεί στο «τρυπάκι» της εξουσίας κυβερνώντες καλό είναι να το αντιληφθούν πριν είναι αργά.

***

ΛΕΝΕ οι γνωρίζοντες τα ενδότερα της ΝΔ πως η Παπακώστα διεγράφη γιατί έκανε το λάθος να τα βάλει με το Γεωργιάδη. Αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο, τότε τα πράγματα είναι πολύ δυσάρεστε για τη γαλάζια παράταξη που δυστυχώς παραμένει εγκλωβισμένη στους πολιτικαντισμούς του παρελθόντος που την εμποδίζουν να γίνει ένα κόμμα με προοδευτικό προσανατολισμό στο συντηρητικό χώρο. Κρίμα!

***

ΚΑΙ μιας ο λόγος περί Γεωργιάδη, να πούμε πως «το μυστικό γεύμα» με Σαμαρά στο Κολωνάκι δεν ήταν και τόσο μυστικό βέβαια και μη δίνονται παρερμηνευτικές προεκτάσεις.

ΟΤΙ οι δυο τους έχουν άριστες σχέσεις είναι επίσης γνωστό και ότι οι απόψεις τους συμπίπτουν σε βαθμό να υπάρχει ανησυχία στο εσωτερικό της ΝΔ.

ΑΛΛΑ ως εκεί και μη σπεύδουν οι λογής παροικούντες για περαιτέρω σενάρια.

ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ας ρωτήσουν και τους δύο πολιτικούς που θα είναι στην Καλαμάτα για την εκδήλωση της ΝΟΔΕ στο Elite στις 18 Νοεμβρίου.

ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ πάντως πως η επιλογή Γεωργιάδη για ομιλητή στην Καλαμάτα ενόχλησε αρκετούς και όχι άδικα βέβαια αφού οι τοπικές κομματικές ισορροπίες είναι έτσι και αλλιώς εύθραυστες.

ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ τα περί ΝΔ για σήμερα να τονίσω πως τα περί ψηφοδελτίου που διέρρευσαν στον Τύπο δεν αποτελούν θέσφατο και δεν αποκλείεται να αλλάξουν.

ΠΑΝΤΩΣ ορισμένοι εκ των αναφερομένων στο ψηφοδέλτιο συμπεριφέρονται ήδη και από καιρό σαν υποψήφιοι.

ΜΑΚΑΡΙ γι’ αυτούς να έχουν δίκιο γιατί σε άλλη περίπτωση η γελοιοποίηση παραμονεύει.

***

Ο ΝΤΟΡΙΑΝ ΓΚΡΕΪ ήταν Συριζαίος, αποφάνθηκε με χιουμοριστική διάθεση προφανώς, ο φίλτατός μου Θοδωρής Γαλανόπουλος σε άρθρο του στη «ΦΩΝΗ» όπου αφού αναφέρεται σε πολλά και διάφορα (Ρουβίκωνας, Γράμμος, Βίτσι) τελειώνει με τη φράση:

«ΖΗΤΩ η ουτοπία της αριστεράς εκπεφρασμένη μέσα από τη δεξιά μας διάθεση».

ΠΑΝΤΑ εύστοχος ο φίλος μου ο Θόδωρος και συχνά οδυνηρά θα έλεγα καθώς οι λογής ουτοπίες πληρώνονται πανάκριβα.

***

Ο ΔΗΜΟΣ προσπαθεί να κάνει την Καλαμάτα πιο ελκυστική σε επιχειρηματίες και επισκέπτες, δήλωσε σε συνέντευξή του ο κ. Νίκας.

ΣΕΒΑΣΤΗ η προσπάθεια βεβαίως χωρίς να παραγνωρίζουμε το γεγονός ότι ο δρόμος είναι  μακρύς και γεμάτος… φούσκες!!

***

ΟΛΑ έτοιμα για το 2ο Διεθνές Τουρνουά τένις με αμαξίδιο Αρχαίας Μεσσήνης, που ξεκινάει στις 2 Νοεμβρίου στη Μπούκα.

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ για μια σημαντική πρωτοβουλία του Γιώργου Λαζαρίδη που βρήκε και δικαίως μεγάλη ανταπόκριση από πρόσωπα και φορείς και βεβαίως σημαντικότατη συμβολή στην επιτυχία του εγχειρήματος έχουν και πάλι οι εθελοντές, φίλοι και συνεργάτες του Γιώργου.

ΚΑΛΗ επιτυχία και καλό μήνα σήμερα.

Θανάσης Παντές

Leave a Reply