ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ορθάνοιχτες οι κυβερνητικές πόρτες για το δήμαρχο Μεσσήνης

0

Στην Αθήνα βρέθηκε προχθές ο δήμαρχος Μεσσήνης Γεώργιος Τσώνης όπου συναντήθηκε με τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκο Παπά. Η συνάντηση έγινε για μια ακόμη φορά σε πολύ καλό και φιλικό κλίμα, όπου αναπτύχθηκαν θέματα σχετικά με την αναπτυξιακή πορεία και ανάταξη του Δήμου Μεσσήνης,  αφού είναι προφανής η καλή διάθεση και οι πρωτοβουλίες των υπουργών της κυβέρνησης για τη θωράκιση του Δήμου Μεσσήνης που θα είναι καλό και για το τόπο και τους πολίτες.

Στη συνάντηση επίσης συζητήθηκαν θέματα αρμοδιότητας του υπουργείου  Ψηφιακής Πολιτικής, που αφορούν την αυτοδιοίκηση, όπως η ανάπτυξη ψηφιακών εφαρμογών με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών αποτελεσματικότερη λειτουργία των δήμων.

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του Δήμου: «Για μια ακόμη φορά για το Δήμο Μεσσήνης και το δήμαρχο οι πόρτες είναι ορθάνοικτες, το ενδιαφέρον πασίδηλο και ο δήμαρχος αποφασισμένος να αξιοποιήσει τις ευνοϊκές προϋποθέσεις για το Δήμο του και τώρα και σε βάθος χρόνου, χωρίς να παραβλέπει τη σημερινή κρίση αλλά και τις καλύτερες ημέρες που έρχονται».

72 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply