ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Διπλό… άρωμα Καλαμάτας στην υπόθεση της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου!

0

Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΕ ΕΝΟΠΛΕΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

Διπλό… άρωμα Καλαμάτας έχει η πολύκροτη δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, στο γραφείο του στα Εξάρχεια, καθώς ο ένας από τους δύο Αλβανούς που μπήκαν στο γραφείο του, με πρόφαση μια υπόθεση, είχε καταδικαστεί για τη συμμετοχή του σε τρεις ένοπλες ληστείες σε τράπεζες στη Μεσσηνία!

Ο Ένο Μάτα, που μέχρι χθες το απόγευμα, ακόμη καταζητείτο, έπαιζε μπάλα στη Δόξα Μεγαλόπολης και είχε εμπλακεί στη ληστεία, στην τότε Αγροτική Τράπεζα στην αγορά της Καλαμάτας, το καλοκαίρι του 2008, στις δύο ληστείες της ίδιας τράπεζας το Πεταλίδι και στη ληστεία της Εμπορικής, στην οδό Αριστομένους στην Καλαμάτα, απ’ όπου και έφυγε σαν… κύριος και αφού είχε πυροβολήσει στον αέρα! Αξίζει να σημειωθεί πως στην Πελοπόννησο και ειδικότερα στην Πάτρα, συνελήφθη πρώτα ένας 32χρονος Αλβανός, ο οποίος φέρεται να πυροβόλησε τον άτυχο ποινικολόγο! Ο 32χρονος ήταν καταδικασμένος σε κάθειρξη 6 ετών για κλοπές από την 1η Απριλίου 2016. Αρχικά, ήταν έγκλειστος στις φυλακές Κορυδαλλού και στη συνεχεία οδηγήθηκε στις αγροτικές φυλακές Κασσάνδρας στη Χαλκιδική, απ’ όπου και θα αποφυλακιζόταν το Δεκέμβριο του 2018. Στις 5 Σεπτεμβρίου όμως, λίγες ημέρες πριν το φόνο, έχοντας συμπληρώσει το 1/5 έκτισης της ποινής, πήρε 5ήμερη άδεια, όπως είχε δικαίωμα, την οποία όμως παραβίασε.

ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ…

Ως προς το δεύτερο… άρωμα Καλαμάτας, από τη μεσσηνιακή πρωτεύουσα, κατάγεται ο ασκούμενος δικηγόρος που ήταν παρών την ώρα της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Μάλιστα, σύμφωνα με τη συμπληρωματική του κατάθεση, ο ένας ένοπλος εκτελούσε τον Ζαφειρόπουλο και ο άλλος τον κρατούσε «όμηρο». Όπως είπε, κάποια στιγμή όταν είχε βγει για λίγο από το γραφείο του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου και πήγε στο δικό του, ένας από τους δράστες τον ακολούθησε και αφού του έβγαλε το όπλο, του είπε να μείνει στο γραφείο του και να μην πάει ξανά στο γραφείο του δικηγόρου στο οποίο είχε μείνει ο άλλος δράστης επίσης με όπλο. Οι αστυνομικοί, υποστηρίζουν ότι αυτό έγινε για να μιλήσει για τον πραγματικό λόγο που πήγαν στο δικηγορικό γραφείο, χωρίς να υπάρχει μπροστά ως μάρτυρας ο συνεργάτης του άτυχου δικηγόρου.

Γεωργία Αναγνωστοπούλου

Leave a Reply