ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Υπο…ψόφιοι Δημοκρατικής Συμπαράταξης 

0

Παρακολούθησα την τηλεοπτική μάχη στο λεγόμενο ντιμπέιτ  των υποψηφίων της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και μία στενοχώρια την εισέπραξα.  Αυτοί δεν ήταν υποψήφιοι αρχηγοί, αυτοί μοιάζαν με φοβισμένα γατάκια, με απολυμένους υπαλλήλους που το μέλλον τους μοιάζει εντελώς αβέβαιο! Κάποιοι δε σου δίνανε την εικόνα που έχουν οι Ηπειρώτισσες και οι Μανιάτισσες μοιρολογίστρες…!

Πού πάτε  ωρέ παιδόπουλα με όλους αυτούς; Πού πάτε; Να κερδίσετε διψήφιο ποσοστό στις εκλογές; Βρε ούτε διπλή μερίδα κόλυβα δεν  παίρνετε με τέτοιο μνημόσυνο που παρουσιάσατε …! Οχι μόνο για τον Κουρουμπλή αλλά για τους περισσότερους Έλληνες ψηφοφόρους δεν βλέπεστε με τίποτα ! Εσείς ακόμα μία φορά να πετάξει το στήθος έξω η Θεοδώρα Τζάκρη και δεν πάτε ούτε για… δημοτικοί σύμβουλοι στις Κυκλάδες! Ε ρε γαμώτο πρέπει να έχεις και το γνώθι σαυτόν… Αρχηγός για  να πας σε κάποιο κόμμα κάτι πρέπει να έχεις, εκτός από δυσκοιλιότητα…! Κάτι τέλος πάντων…

Ο Τσίπρας έχει μία καλή εξωτερική εμφάνιση, έχει αντιγράψει και αρκετά Ανδρέα Παπανδρέου και το «πουλάει» όσο μπορεί και  πάνε καλά οι πωλήσεις… Ο Λεβέντης λέει προφητείες και άλλες σοφίες , ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει το όνομα, όπως και ο Γιώργος Παπανδρέου. Εσείς τι πάτε να «πουλήσετε» στον ελληνικό λαό; Τη μιζέρια που την έχει ήδη ο καθένας στην πλάτη του σε αυτή τη χώρα; Η Φώφη Γεννηματά έχει και αυτή το όνομα και κράτησε ένα ποσοστό σε αυτή την παράταξη,  αν δεν υπάρχει κάποιος καλύτερος από αυτήν να  πάει παραπάνω, ας παραμείνει ίδια και ας κάνει ό,τι μπορεί !  Αλλιώς τι; Να  αναλάβει ο  Ραγκούσης και να πάρει μαζί και την κυρία Νταλάρα να κάνουν κομπανία; Δώστε ό,τι έχετε ευχαρίστηση, να συγχωρεθούν τα… ψηφισμένα σας;  Ε, όχι! Αυτοί δεν είναι υποψήφιοι, αυτοί είναι οι υπο…ψόφιοι!!!

Leave a Reply