ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στα καταστήματα Αντώνη Γιαννόπουλου – Αννας Χρονοπούλου θα βρείτε τη μεγαλύτερη ποικιλία ορθοπεδικών – ιατρικών, αναπηρικών και αθλητιατρικών ειδών

0

Η αγορά χθες και σήμερα, η κρίση στον κλάδο της υγείας και οι κατάλληλες συμβουλές για σωστές και αξιόπιστες αγορές!

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

 

Σε έναν τομέα όπου η εμπειρία και η γνώση κάνουν την διαφορά το κατάστημα ορθοπεδικών του Αντώνη Γιαννόπουλου και Άννας Χρονοπούλου στην Καλαμάτα παρέχει χρόνια τώρα υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με συνέπεια και εγγύηση ποιότητας από το 1997 μέχρι σήμερα!

Μέσα από διαρκή εξέλιξη στην σημερινή τους μορφή οι Αντώνης Γιαννόπουλος και Άννα Χρονοπούλου εξυπηρετούν άμεσα και με συνέπεια, που εγγυάται κορυφαία προϊόντα, ευθύνη αποτελέσματος, συνεχή και άμεση τεχνική υποστήριξη, ταχύτατη εξυπηρέτηση με προσωπικό ενδιαφέρον και ανθρώπινη προσέγγιση του προβλήματος. Παρέχουν προϊόντα υψηλών προδιαγραφών, εξατομικευμένες λύσεις, ειδικές κατασκευές για την ορθή αντιμετώπιση κάθε ορθοπεδικού προβλήματος κι αποτελεί την κορυφαία επιλογή καταστημάτων στην πόλη, με το πιο ολοκληρωμένο e-shop ιατροτεχνολογικών προϊόντων.

Η αγορά χθες και σήμερα, η κρίση στον κλάδο της υγείας και βεβαίως οι κατάλληλες συμβουλές για σωστές και αξιόπιστες αγορές σήμερα στη «Φ» από τον Αντώνη Γιαννόπουλο.

 • Πείτε μας λίγα λόγια για την εμπειρία που έχετε αποκομίσει ως επαγγελματίας στο χώρο;

«Ο χώρος μας είναι πραγματικά ενδιαφέρον και προσφέρει στον επαγγελματία γνώση και ικανοποίηση για τις γνώσεις που αποκομίζει διότι το αντικείμενο  μας είναι τέτοιο ώστε χρειάζεται συνεχής εκπαίδευση πάνω στα νέα προϊόντα τα οποία θα μπορούν να δώσουν χαρά και ποιότητα ζωής σε όλους αυτούς που τα έχουν ανάγκη.

Η πολυετή εμπειρία και ενασχόλησή μας με τον τομέα της υγείας μας καθιστά ικανούς να αντιλαμβανόμαστε τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε ατόμου ξεχωριστά κάτι που θεωρώ πως είναι το “κλειδί” ώστε να παρέχουμε την κατάλληλη και πιο αξιόλογη λύση στο πρόβλημά του.»

 • Ποιες οι διαφορές του σήμερα με το χθες σε ό,τι αφορά στις ανάγκες του κόσμου;

«Οι ανάγκες των καταναλωτών όσον αφορά τα προϊόντα υγείας δεν έχουν αλλάξει, καθώς είναι η φύση των αγαθών που προσφέρει ο κλάδος τέτοια που πάντα θα τα καθιστά απαραίτητα. Έχει όμως αλλάξει (δραστικά λόγω της κρίσης) η αγοραστική δυνατότητα των καταναλωτών με αποτέλεσμα αυτοί να έχουν στραφεί σε φτηνότερα και πολλές φορές αμφιβόλου ποιότητας αγαθά. Στην πλειοψηφία τους, οι εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο, έχουν προσανατολιστεί σε λιγότερο ακριβά προϊόντα. Το ζητούμενο είναι να μην πέσουν στην παγίδα του φτηνού αλλά αναποτελεσματικού προϊόντος και να έχουν ως κυριότερο μέλημά τους τη διατήρηση της ποιότητας σε υψηλό επίπεδο.

 • Σε ποιο αγοραστικό κοινό απευθύνεστε περισσότερο και ποια είναι τα προϊόντα έχουν μεγαλύτερη ζήτηση πλέον στην αγορά;

«Εκ των πραγμάτων, απευθυνόμαστε κατά κύριο λόγω σε μεγαλύτερης ηλικίας καταναλωτές μιας και πολλά από τα προϊόντα που προσφέρουμε καλύπτουν ανάγκες ανθρώπων μεγαλύτερης ηλικίας (π.χ. ακουστικά βαρηκοΐας, ορθοπεδικά βοηθήματα, προϊόντα κατάκλισης κ.α.).

Αυτό δε σημαίνει πως αποκλείονται άλλες ηλικιακές ομάδες φυσικά. Επιπλέον,  απευθυνόμαστε σε όλους τους ανθρώπους ανεξαρτήτου οικονομικής δυνατότητας μιας και υπάρχει μεγάλη γκάμα προϊόντων και σε χαμηλές τιμές.»

 • Πόσο έχει προοδεύσει /εξελιχθεί η αγορά των ακουστικών βαρηκοΐας – ιατρικών ειδών και αποκατάστασης, παρουσιάζονται νέα προϊόντα στην αγορά;

«Η πρόοδος της τεχνολογίας έχει επηρεάσει άμεσα την αγορά ακουστικών βαρηκοΐας και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό. Τα ακουστικά πλέον είναι ποιοτικότερα και πιο αποτελεσματικά από ό,τι στο πρόσφατο παρελθόν και μάλιστα σε χαμηλότερες τιμές. Σε  μικρότερο βαθμό έχει επηρεαστεί και η  αγορά των ιατρικών – ορθοπεδικών βοηθημάτων. Δε μπορώ να πω πως παρουσιάζονται συνεχώς νέα προϊόντα, καθώς στο μεγαλύτερο μέρος τους οι ανάγκες των καταναλωτών γι’ αυτά καλύπτονται με τα ήδη υπάρχοντα. Παρουσιάζονται όμως πολύ συχνά ελαφρώς διαφοροποιημένα προϊόντα από τις κατασκευάστριες εταιρίες για να ανταπεξέλθουν στον ανταγωνισμό του κλάδου.»

 • Ποια η συμβουλή σας προς τους καταναλωτές για μια σωστή αγορά;

«Θα συμβούλευα τους καταναλωτές, ανεξάρτητα από την οικονομική τους επιφάνεια, να προτιμήσουν προϊόντα ποιοτικά κατά κύριο λόγο ώστε να τους βοηθήσουν στην ομαλή αποκατάσταση της υγείας τους, και ύστερα φτηνά και οικονομικά. Θα τους συμβούλευα επίσης να προτιμούν εταιρίες που φημίζονται για την after-sale πολιτική τους, ακόμα και αν τα αγαθά και οι υπηρεσίες που προσφέρουν αυτές οι εταιρίες είναι ακριβότερα.»

 • Η πολιτική που υιοθετούν τα τελευταία χρόνια οι κυβερνήσεις έχει ωφελήσει ή έχει ζημιώσει τους επαγγελματίες του κλάδου;

«Δυστυχώς, η πολιτική που ακολουθούν οι κυβερνήσεις τα τελευταία χρόνια, όσον αφορά τον κλάδο, τον έχουν βλάψει. Καταρχήν έχουν αφαιρέσει από τη λίστα των χορηγούμενων πολύ σημαντικά βοηθήματα, με αποτέλεσμα ο ασφαλισμένος να τα χρεώνεται στο 100% της τιμής τους. Αυτό έχει ως επακόλουθο το μειωμένο τζίρο των εταιριών του κλάδου, καθώς  και πιο σημαντικό, την λανθασμένη και ελλιπή αποκατάσταση της υγείας των ασφαλισμένων. Επιπλέον, η διαδικασία και η γραφειοκρατία που χρειάζεται για να εισπράξουν εταιρίες τα χρήματα από τα ταμεία δυσχεραίνουν την όλη κατάσταση καθυστερώντας την εξόφληση της εταιρίας.»

 • Πόσο έχει αλλάξει η συνεργασία εταιριών με τα Ταμεία;

«Η συνεργασία των εταιριών με τα Ταμεία έχει αλλάξει δραματικά. Πλέον την ευθύνη για την υποβολή των δικαιολογητικών για την αποζημίωση από το ταμείο την έχει ο επαγγελματίας και όχι ο ασφαλισμένος. Κάτι που όπως φαίνεται θα εφαρμοστεί υποχρεωτικά στο άμεσο μέλλον.»

 • Πόσο έχει επηρεάσει ή και συρρικνώσει ακόμη, η κρίση τον τομέα;

«Όταν ζούμε σε μια οικονομία όπου έχει υποχωρήσει και ο σπουδαιότερος για τον άνθρωπο κλάδος, αυτός των τροφίμων και μάλιστα αισθητά, καταλαβαίνουμε πόσο κρίσιμη είναι η κατάσταση για το εμπόριο γενικότερα. Το ίδιο έχει συμβεί και στον κλάδο της υγείας. Σε μικρότερο ίσως βαθμό από άλλους κλάδους του εμπορίου αλλά σίγουρα σημαντικό. Πολλές εταιρίες, τόσο  κατασκευάστριες και προμηθεύτριες όσο και λιανικής πώλησης έχουν κλείσει καθώς αδυνατούσαν να ανταπεξέλθουν στη μειωμένη ζήτηση και στη συνεχώς αυξανόμενη τα τελευταία χρόνια φορολογία.»

 • Ως επαγγελματίας στον συγκεκριμένο χώρο νοιώθετε ασφάλεια για το αύριο;

«Σε μια οικονομία που λειτουργεί υπό αυτές τις συνθήκες κανένας δε μπορεί να νιώθει ασφάλεια για το αύριο. Το μόνο που μας κάνει να νιώθουμε μια σιγουριά είναι η μεγάλη εμπειρία της εταιρίας στο χώρο και το επίπεδο των υπηρεσιών και αγαθών που προσφέρει, οι σχέσεις που έχουμε αναπτύξει με τους πελάτες μας και η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν.»

ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Στα καταστήματα ορθοπεδικών ειδών Αντώνη Γιαννόπουλου και Άννας Χρονοπούλου, θα βρείτε τη μεγαλύτερη ποικιλία σε ορθοπεδικά βοηθήματα για τον αυχένα, τον κορμό, για άνω και κάτω άκρα, βοηθήματα βάδισης, μεγάλη ποικιλία σε ορθοπεδικά, ορθοπεδικά, ιατρικά, αναπηρία, αποκατάσταση, ακρωτηριασμός, τεχνικό μέλος, βοηθήματα αποκατάστασης, αθλητιατρικά, προσθετική, ορθοτική…

 • Ακουστικά βαρηκοΐας: αθέατα,ψηφιακού προγραμματισμού και μνήμης, για αγώγιμη απώλεια ακοής, Νευροαισθητήρια βαρηκοΐα, μικτή Βαρηκοΐα,γιαμικρούς και μεγάλους
 • Κατ’ οίκον Νοσηλεία: Νοσοκομειακά κρεβάτια/ στρώματα /Παρελκόμενα και ανταλλακτικά νοσοκομειακών κρεβατιών, αεροστρώματα κατακλίσεων, μαξιλάρια και επιθέματα κατακλίσεων, αποκατάσταση αναπηρίας, παθητική γυμναστική, γερανούς και σάκους ανύψωσης ασθενών, είδη και βοηθήματα μπάνιου τουαλέτας, διαγνωστικά κ.α.
 • Οξυγονοθεραπεία: Οξυγόνο – φιάλες και συμπυκνωτές, νεφελοποιητές και αναρροφήσεις, βοηθήματα αναπνευστικού συστήματος, μάσκες θεραπείας για C-Pap και BiPap, συσκευές άπνοιας – CPAP – BiPAP, αναλώσιμα Οξυγονοθεραπείας, οξύμετρα κ.α.
 • Αναπηρικά Αμαξίδια: Αναπηρικά αμαξίδια χειροκίνητα, ηλεκτροκίνητα, ανταλλακτικά, αξεσουάρ αμαξιδίων, ορθοστάτες, καθίσματα ειδικής κατασκευής με τροχήλατες βάσεις κ.α.
 • Ορθοπεδικά: Αυχενικά κολάρα, κηδεμόνες – νάρθηκες Κεφαλής και Αυχενικής ΜΣΣ, ζώνες, κηλεπίδεσμοι, κορμικά, λαστέξ σύσφιξης και ανόρθωσης, συστήματα έλξης οσφύος, Πιεστικοί επίδεσμοι Jobst κα
 • Ιατρικά αναλώσιμα: Επιδεσμικό υλικό, εξεταστικά ρολά, ιματισμός, καθετήρες – σύριγγες, υγιεινή και απολύμανση, προϊόντα ακράτειας, πάνες, αδιάβροχα σεντόνια, υποσέντονα, πάνες, σλίπ, σερβιέτες, ανδρικά επιθέματα κ.α.
 • Ευεξία και Άθληση: λάστιχα-Μπάλες Γυμναστικής, αθλητιατρικά, αθλητική ένδυση, όργανα μετρήσεων και γυμναστικής, στρώματα γυμναστικής, όργανα ισορροπίας – ιδιοδεκτικότητας, υγραντήρες και αφυγραντήρες, προϊόντα θερμικά (για ζεστασιά), προϊόντα μασάζ, προϊόντα ομορφιάς, ζυγαριές κ.α.

Κλείνοντας ο κ. Γιαννόπουλος άδραξε την ευκαιρία για να ευχαριστήσει τους συμπολίτες μας για την προτίμησή τους «Συνεχίζουμε να ανταποδίδουμε την εμπιστοσύνη τους με ποιοτικά προϊόντα, καλές τιμές και επαγγελματική συνέπεια»

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ & ΑΝΝΑ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ

Ιατρικά Μηχανήματα – Αναλώσιμα –
Ορθοπεδικά & Αναπηρικά Είδη – Ακουστικά Βαρυκοΐας
email: a.chronomedical@gmail.com
e-shop: www.aamedicals.com
 
1ο κατάστημα
Αριστοδήμου 90, Καλαμάτα
Τηλ. 27210 88731
 
2ο κατάστημα
Μακεδονίας 1, Καλαμάτα
Τηλ. 27210 85200
Κινητό: 6978 775280

Leave a Reply