ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΝΔ, Μητσοτάκης, Γεωργιάδης, ΝΟΔΕ Μεσσηνίας

0

ΠΗΓΑΝ για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι στη ΝΔ στη συζήτηση για την εγκληματικότητα που προκάλεσαν, αφού δεν δόθηκαν πειστικές εξηγήσεις στα όσα αφορούσαν τον γραμματέα του κόμματος και εξ’ απορρήτων του Μητσοτάκη, Λευτέρη Αυγενάκη, και τις συνομιλίες του με σεσημασμένους κακοποιούς που είχε αποκαλυφθεί από σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας Documento, του Κώστα Βαξεβάνη.

Ο ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ασφαλώς και είναι εκτεθειμένος όπως είναι και ο υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος για τα όσα του καταμαρτυρούν για επαφές με φυλακισμένους εδώ και καιρό.

ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ και στα δύο κόμματα υπάρχουνε «μπουμπούκια» που εκθέτουν τις ηγεσίες τους όταν καλύπτονται κιόλα απ’ αυτές.

ΜΕ ΑΛΛΑ λόγια «παρ’τον ένα και χτύπα τον άλλο», όπως λέει και η σοφή ρήση.

ΣΤΑ ΠΕΡΙ συζήτησης για την εγκληματικότητα τώρα, ο Μητσοτάκης παρ’ ότι ξεσπάθωσε για τα καλά και έδειξε πως είναι φορτσάτος, εν τούτοις βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο αφού δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα περί Αυγενάκη.

ΕΙΠΕ πάντως βαριές κουβέντες, λέγοντας πως η κυβέρνηση δεν αφήνει την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της.

ΠΑΛΙ καλά που δεν είπε όπως κάποτε είχε πει ο αείμνηστος πατέρας του απευθυνόμενους στους αστυνομικούς: «Εσείς είστε το κράτος!».

ΔΕΝ κατάφερε τελικά ο Μητσοτάκης να σταθεί στο ύψος που απαιτούσε η σοβαρότητα του θέματος για την εγκληματικότητα που ο ίδιος είχε προκαλέσει τη συζήτησή του.

ΕΣΚΑΣΕ και το θέμα Αυγενάκη και βρέθηκε εκτεθειμένος, χάνοντας τις εντυπώσεις που ονειρευόταν πως θα κερδίσει.

ΑΥΤΑ όλα βέβαια δεν σημαίνουν πως εγκληματικότητα δεν υπάρχει.

ΥΠΑΡΧΕI και παρα-υπάρχει και η κυβέρνηση οφείλει να κάνει πολύ περισσότερα για να προστατεύσει την ασφάλεια των πολιτών.

ΔΕΝ χρειάζεται κινδυνολογία πάντως γιατί αυτή είναι που θα κάνει τα πράγματα χειρότερα συντηρώντας το φόβο στην κοινωνία.

***

ΕΣΕΙΣ θα δίνατε 10 ευρώ για να ακούσετε τον Αδωνι Γεωργιάδη να μιλάει;

ΚΑΘΟΛΟΥ ρητορικό το ερώτημα, όπως αποδείχτηκε τελικά με την ακύρωση της ομιλία Γεωργιάδη στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ στην Καλαμάτα που πάντως είχε ανακοινωθεί και δεν είχε διαρρεύσει, όπως ελέχθη από ορισμένους.

ΝΑ ΘΥΜΗΣΩ επίσης ότι το γεγονός είχε γραφτεί ως… είδηση στα Αθηναϊκά Μέσα προ αρκετών ημερών όπου αναφερόταν ακόμα πως θα παρευρισκόταν και θα χαιρέτιζε την εκδήλωση ο πρώην πρωθυπουργός και βουλευτής της ΝΔ στη Μεσσηνία, Αντώνης Σαμαράς.

ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ τα περί ακύρωσης της εκδήλωσης που έγιναν προφανώς και δεν πείθουν.

ΝΑ ΠΩ επίσης πως η δυσφορία όσον αφορά τα δέκα ευρώ, προφανώς και είναι προσχηματική για όσους θα ήθελαν ενδεχομένως να παραβρεθούν στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ.

Η ΔΥΣΦΟΡΙΑ προήλθε από το άτομο που θα μιλούσε, το οποίο πολλοί και σκεπτόμενοι σοβαροί νεοδημοκράτες της Μεσσηνίας, θεωρούν ότι δεν είναι το καταλληλότερο και ότι εκθέτει τη ΝΔ.

ΤΟΣΟ απλά!!

***

ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟ γεγονός πρώτου μεγέθους σε διεθνές επίπεδο αναδεικνύεται το Ancient Messini Open, που δημιούργησε ο αθλητής τένις με αμαξίδιο Γιώργος Λαζαρίδης και πραγματοποιήθηκε φέτος για δεύτερη συνεχή χρονιά στις εγκαταστάσεις του Buca Beach Resort.

ΑΞΙΖΟΥΝ συγχαρητήρια στον Γιώργο για το τουρνουά και βέβαια στους πολυπληθείς φίλους και εθελοντές που συνέβαλαν καθοριστικά ώστε να πετύχει το τουρνουά που από τη φύση του παρουσιάζει ειδικές δυσκολίες.

Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ του εγχειρήματος είναι μια ακόμα επιβεβαίωση πως η συλλογικότητα είναι αναγκαία και τελικά «Οι παρέες γράφουν ιστορία». Εύγε!

Θανάσης Παντές

 

Leave a Reply