ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στην Καλαμάτα θα συνεχιστεί σήμερα και την Παρασκευή η κόντρα Φώφης – Τζανακόπουλου!

0

ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ θα βρεθούν σήμερα και την Παρασκευή δύο εκ των… πρωταγωνιστών της πολιτικής κόντρας που ξέσπασε με φόντο τους πυροβολισμούς στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Ο λόγος, για τη Φώφη Γεννηματά, που θα επισκεφθεί σήμερα τη μεσσηνιακή πρωτεύουσα, στο πλαίσιο της προεκλογικής της εκστρατείας για τη διεκδίκηση της ηγεσίας του νέου φορέα της κεντροαριστεράς και τον Δημήτρη Τζανακόπουλο. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο οποίος την Παρασκευή θα βρίσκεται στην Καλαμάτα, αναφερόμενος στην επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, έκανε λόγο για μία προβοκατόρικη εγκληματική ενέργεια! «Τέτοιες προβοκατόρικες, εγκληματικές ενέργειες δεν είναι ανεκτές σε ένα ευνομούμενο κράτος», δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, προκαλώντας την αντίδραση της Φώφης Γεννηματά.

 «ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ να μιλούν για προβοκάτσια», είπε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, η οποία μιλώντας στον ΣΚΑΪ, υπογράμμισε ότι την απάντηση την έδωσε η Αστυνομία με τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης. Σημείωσε δε, ότι η Αστυνομία έχει εντολές να μην κυνηγάει τους δράστες πέρα από ένα σημείο. «Έχει ευθύνες η κυβέρνηση, γιατί υπάρχει το άβατο στα Εξάρχεια», υπογράμμισε με νόημα και επεσήμανε ότι έχει βαρεθεί να ακούει δηλώσεις πως δεν υπάρχει εγκληματικότητα και πως στο κέντρο κυκλοφορούν χαρούμενοι τουρίστες. «Ευτυχώς που αυτοί οι τουρίστες δεν ήταν εκείνο το βράδυ στη Χαριλάου Τρικούπη», πρόσθεσε η Φώφη Γεννηματά.

ΣΕ ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΗ ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, επανέλαβε χθες τα περί προβοκατόρικης εγκληματικής ενέργειας, καλώντας την κυρία Γεννηματά να απαντήσει γιατί είναι ντροπή ο ισχυρισμός, ενώ δήλωσε τη στήριξή του στον υπουργό, Νίκο Τόσκα, τονίζοντας ότι χαίρει της εμπιστοσύνης τους πρωθυπουργού και υποστηρίζοντας ότι είναι ένας επιτυχημένος υπουργός.
ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ, η Φώφη Γεννηματά, στις 5 το απόγευμα θα συναντηθεί με στελέχη και φίλους στο καφέ «ΣΥΜΜΕΤΡΟΝ» στην πλατεία του παλιού δημαρχείου και στη συνέχεια, θα επισκεφθεί το Μουσείο Λαογραφίας. Στις 7:30 θα πραγματοποιήσει ομιλία στο αμφιθέατρο «Αλέξανδρος Κουμουνδούρος» στο Διοικητήριο, όπου την Παρασκευή στις 8, θα πραγματοποιήσει και τη δική του ομιλία  με θέμα «Μεταμνημονιακή Εποχή και Δίκαιη Ανάπτυξη – Το Πολιτικό μας Σχέδιο», ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Leave a Reply