ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

9.000 χυμούς μοίρασε σε Παιδικούς Σταθμούς και όλα τα Σχολεία ο Δήμος Τριφυλίας

0

Ο Δήμος Τριφυλίας και η Κοινωφελής Επιχείρηση στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών κοινωνικής στήριξης πολιτών και δομών της Τριφυλίας ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Μεσσηνίας του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)», στις 3, 6 και 7 Νοεμβρίου διένειμε 9.000 τμχ. συσκευασίας του ενός λίτρου χυμούς ροδάκινο στους Παιδικούς Σταθμούς και σε όλα τα Σχολεία της Α/θμιας  και Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας, στο ΚΕΦΙΑΠ και στο ΚΑΠΗ  Φιλιατρών.

Στην εκφόρτωση του συνόλου των προς διανομή χυμών βοήθησε ο Γεώργιος Αλεξανδρόπουλος, πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Φιλιατρών που διέθεσε το κτίριο στέγασης του Συνεταιρισμού στην Αγιαμπελιώτισσα, για προσωρινή αποθήκευση.

Ο Δήμος ευχαριστεί θερμά τον Αγροτικό Συνεταιρισμό  Φιλιατρών που στέκεται συμπαραστάτης σε όλες τις δράσεις αλληλεγγύης του Δήμου Τριφυλίας για τρία συνεχή έτη,  μεταφέροντας το μήνυμα αλληλεγγύης και  προσφοράς σ’ όλη την Τριφυλία.

Γ.Μπ.

52 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply