ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Γ. Βαρουφάκης: «Ο δήμαρχος Φιλιατρών έχει περισσότερη εξουσία από τον Τσίπρα»!

0

ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ με… Τριφυλιακό άρωμα αυτή την φορά ο ΓιάΝης Βαρουφάκης! Μάλιστα γνωρίζοντας ότι η πρώτη σύζυγός του καταγόταν από την Τερψιθέα Κυπαρισσίας, είπε να κάνει μια… τιμητική αναφορά στην περιοχή! Αυτή την φορά πάντως όχι μόνο ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος στις επόμενες ευρωεκλογές αλλά έριξε ξανά τα πυρά του προς τους πρώην συντρόφους του!

με το Γιάννη Μποζίκα

Ο ΓιάΝης Βαρουφάκης επιβεβαίωσε ωστόσο ότι δεν εγκαταλείπει την πολιτική. Το συμπέρασμα δηλαδή είναι ότι θα κατέβει στις επερχόμενες ευρωεκλογές θα «κατέβει» με το DiEM25. Αυτό τουλάχιστον τόνισε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Αυτοψία» στον Alpha.

ΦΥΣΙΚΑ, η συζήτηση «πήγε» και στο δραματικό πρώτο εξάμηνο του 2015. Όταν ο ΓιάΝης Βαρουφάκης ήταν ο υπουργός Οικονομικών της πρώτης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

«Δεν θα κρατούσα τίποτα από τη θητεία μου ως υπουργός», υπογράμμισε σε άλλο σημείο των δηλώσεών του ο ΓιάΝης Βαρουφάκης. Και εξήγησε με τον δικό του γνωστό τρόπο, το γιατί: «Δεν έχεις εξουσία ως πρωθυπουργός ή ως υπουργός στην Ελλάδα, είμαστε σε μια ιδιότυπη κατάσταση όπου ο δήμαρχος Φιλιατρών έχει περισσότερη εξουσία από τον πρωθυπουργό».

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ, δηλαδή, ότι η Ελλάδα είναι μια ιδιότυπο αποικία και ότι ο ίδιος δεν απείλησε με Grexit. Αυτό που έκανε, είπε, ήταν πως αρνήθηκε να πάρει νέο δάνειο που δεν θα μπορούσε να αποπληρωθεί. Σχολιάζοντας στη θητεία του στην κυβέρνηση, σημείωσε ως θετικό γεγονός πως στον αποψιλωμένο δημόσιο τομέα βρήκε και εργαζόμενους – ήρωες!

 

Leave a Reply