ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εμμονικά διεκδικητικός ο Γιώργος Τσώνης για έργα υποδομής στο Δήμο Μεσσήνης

0

Συνάντηση για μια ακόμα φορά είχε ο δήμαρχος  Μεσσήνης Γιώργος Τσώνης με το γενικό γραμματέα του υπουργείου Υποδομών Γιώργο Δέδε. Η συνάντηση έγινε την περασμένη Παρασκευή στο υπουργείο σε φιλικό περιβάλλον, συζητήθηκαν οι αναπτυξιακές προτεραιότητες  του Δήμου Μεσσήνης, όπως αγροτική οδοποιία , φράγματα και  υποδομές στην επικράτειά του!

«Στην περίοδο της κρίσης τόσο ο δήμαρχος όσο και ο γενικός γραμματέας  είναι αποφασισμένοι με κάθε τρόπο να εξεύρουν πόρους ώστε να εκταμιευτούν χρήματα  για τις ανάγκες του Δήμου», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου Μεσσήνης στην οποία επισημαίνονται και τα εξής:

«Η κοινή προσπάθεια βρίσκεται στο καλύτερο δυνατό σημείο αλλά το πλέον ουσιαστικό ,είναι ότι τόσο  ο δήμαρχος  όσο και ο γενικός  γραμματέας  θα επιμένουν, γιατί όποιος επιμένει  και στην αυτοδιοίκηση έχει αποτέλεσμα, ώστε να έρθουν τα καλύτερα».

  • Είναι αλήθεια και το έχουμε πολλές φορές υπογραμμίσει ότι ο δήμαρχος Μεσσήνης και συναινετικός άνθρωπος είναι και διεκδικητικός μέχρι εμμονικός! Προβάλλει ρεαλιστικά αιτήματα και διεκδικεί την υλοποίηση έργων υποδομής και όχι βιτρίνας. Γι’ αυτό βρίσκει και στην κυβέρνηση ευήκοα ώτα και έχει την κοινωνική αποδοχή πέρα από «κόμματα και χρώματα» στο Δήμο Μεσσήνης!

 

Θ.Τ.

Leave a Reply