ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στην 3η θέση πίσω από Λουτράκι και Φάρο Πάτρας ο Όμιλος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Καλαμάτας

0

ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α΄ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ ΑΝΔΡΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

 

Αγωνιστική δράση το Σαββατοκύριακο για το Α΄ Τοπικού Πινγκ Πονγκ Ανδρών Δυτικής Ελλάδος στην ομοσπονδιακή αίθουσα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο. Με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής στη βαθμολογία προηγούνται ο Ποσειδών Λουτρακίου και ο Φάρος Πατρών με την Μεσσηνία, την οποία εκπροσωπεί ο Αθλητικός Σύλλογος Ping Pong Club Καλαμάτας να βρίσκεται στην τρίτη θέση!

Τα αποτελέσματα των αθλητών του Ομίλου Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Καλαμάτα, ήταν αρκετά ικανοποιητικά παρόλο που εμφανίζονται για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα, ενώ σε έναν μίνι απολογισμό ο υπεύθυνος της ομάδας και αθλητής του καλαματιανού Ομίλου, Γιώργος Καλογερόπουλος δεν έκρυψε πως η ομάδα του μπορούσε να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω αν είχε καταφέρει να λυγίσει τις αντιστάσεις του Φάρου Πατρών.

Η ομάδα του Ο.Ε.Α.Κ. αγωνιστικές στο πρώτο ματς κόντρα στον Φάρο Πάτρας χάνοντας με σκορ 4-1. Ακολούθησαν δυο σερί νίκες με ΑΕ Λεχαινών και Διογένη Πάτρας με 4-3 και 4-2, αντίστοιχα.

Αγωνίστηκαν οι Ευθύμης Καλαποθάκης, Κώστας Ρουμελιώτης, Φίλιππος Παπαθεοδωριδης και Βασίλης Καλογερόπουλος.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1ος ΑΟ Ποσειδών Λουτρακίου: 6 νίκες, 0 ήττες

2ος Φάρος Πάτρας: 5 νίκες, 1 ήττα

3ος Όμιλος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Καλαμάτας: 4 νίκες, 2 ήττες.

* Να σημειωθεί ότι, σε περίπτωση που στην Β΄ Εθνική προβιβαστούν τρεις ομάδες, τότε η καλαματιανή ομάδα θα βρίσκεται τη νέα σεζόν στην ανώτερη κατηγορία. Αυτό θα συμβεί ωστόσο μόνον στην περίπτωση που δεν υποβιβαστεί ο Α.Σ. Ίφιτος Πατρών από την Β΄ Εθνική όπου αυτή την χρονική στιγμή κατέχει την Τρίτη θέση της βαθμολογίας.

ping-pong-club-kalamata-2

Βίντεο αγώνα

Η συνεχεία του πρωταθλήματος δίδεται σε Λουτράκι και Αμαλιάδα, στις 16 Δεκεμβρίου. Συνολικά απομένουν άλλοι 4 αγώνες για το φινάλε της φετινής σεζόν (γίνονται 2 έως 3 αγώνες κάθε μήνα για το πρωτάθλημα), οι δυο πρώτοι θα γίνουν στις 16 Δεκεμβρίου και οι τελευταίοι δυο τον Ιανουάριο του 2018. Πιο συγκεκριμένα στην επόμενη αγωνιστική ο Όμιλος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Καλαμάτας  αντιμετωπίζει την ομάδα του Λουτρακίου και του Αρίωνα Αμαλιάδας.

Leave a Reply