ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σύσκεψη για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην Κυπαρισσία!

0

Ευρεία σύσκεψη για την αρτιότερη διοργάνωση εορταστικών εκδηλώσεων στην όμορφη πόλη της Κυπαρισσίας, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου, παρουσία των συλλόγων της πόλης που συμμετέχουν στο διασυλλογικό όργανο που έχει συσταθεί μόνιμα,  με την Δημοτική αρχή ώστε να καταρτιστεί το Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα των φορέων για φέτος. 
Οι συντονίστριες του διασυλλογικού οργάνου παρουσία των συλλόγων όπως του Συλλόγου Γυναικών «Γαία», του Εμπορικού Συλλόγου, του Δίωνα, του ΝΟΚΥ, του Αθλητικού Συλλόγου Ταεκβοντό, του Συλλόγου για την προστασία της Άνω Πόλης, των Δημοτικών σχολείων, του ΜΕΣΚ, κι άλλων πρότειναν μετά από σύσκεψη του οργάνου τις δράσεις που θα εμπλουτίσουν τις γιορτές με αποκορύφωμα το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στις 8 Δεκεμβρίου. Κοινή απόφαση αποτέλεσε η έναρξη των εκδηλώσεων στις 2 -3 Δεκεμβρίου πρώτα στην Άνω Πόλη και στις 3/12 στις 3 το μεσημέρι με εορταστική εκδήλωση στην κεντρική πλατεία με τα δέντρα των συλλόγων από έλατο, που θα στολιστούν με φώτα και ευχές.

Παράλληλα θα διεξαχθούν δράσεις κατά μήκος της πόλης από την είσοδο ως την έξοδο, αλλά κυρίως με επίκεντρο την πλατεία, την αγορά, την Άνω Πόλη, μέσα από μουσικές, διαδραστικές εκδηλώσεις που θα ταυτίζονται με ένα κοινό θέμα: «Δίνοντας Φως στην Πόλη», η οποία φέτος με την αρωγή των συλλόγων θα αποκτήσει εορταστικό διάκοσμο και νωρίς θα μπει στο κλίμα και το πνεύμα των εορτών. Από τον Δήμο ο οποίος αναμένεται να διαθέσει για όλη την περιοχή το ποσό περίπου των 4.000 ευρώ, καθώς για όλο τον Δήμο το ποσό ανέρχεται στις 16.000 ευρώ, θα γίνουν στολισμοί, γιρλάντες, αγορά εορταστικού υλικού κι άλλα, συμμετείχαν ο αντιδήμαρχος Παν. Τσίγγανος, η αντιδήμαρχος Γ. Κωσταντέλου και η πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Στ. Αλεξοπούλου. Στις εκδηλώσεις θα συμμετέχει φέτος η Φιλαρμονική της πόλης, οι χορωδίες και οι σχολές χορού.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

 

Leave a Reply