ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η διημερίδα για τη Χειρουργική Στόματος στην Καλαμάτα από τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Μεσσηνίας

0

Σε συνεργασία με την Στοματολογική Εταιρεία Ελλάδος ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας διοργάνωσε το περασμένο Σαββατοκύριακο στην  Καλαμάτα, διημερίδα  με θέμα: « Χειρουργική Στόματος για τον Γενικό Οδοντίατρο» , στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης που πλέον θα είναι υποχρεωτική με το σύστημα της μοριοδότησης .

Το σεμινάριο περιελάμβανε θεωρητικό και πρακτικό μέρος.  Συντονίστρια ήταν η Α. Πατρικίου, αναπληρώτρια καθηγήτρια Γναθοχειρουργικής  και  ομιλητές  οι Ι. Μελακόπουλος , στοματικός και γναθοπροσωπικός χειρουργός, Dr .ΕΚΠΑ, Β. Παπακώστα , επιμελήτρια Α’ ΕΣΥ στη Στοματική και Γναθοπροσωπική Χειρουργική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου ΑΤΤΙΚΟ  και Κ. Χούπης , στοματικός και γναθοπροσωπικός χειρουργός, MSc, Dr.ΕΚΠΑ. Στο πρακτικό μέρος, συμμετείχε ως βοηθός των διδασκόντων η οδοντίατρος Χρυσάνθη Παπαθανασοπούλου.

Η διημερίδα προσέλκυσε το ενδιαφέρον των οδοντιάτρων και του Ν.Μεσσηνίας και άλλων νομών της Πελοποννήσου.  Παράλληλη δραστηριότητα της διοργάνωσης αποτέλεσε η επίσκεψη στο νέο μουσείο παραδοσιακής φορεσιάς «Βικτωρία Γ. Καρέλια».

Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας, σύμφωνα με τη σχετική  ενημέρωση της γραμματείας του, στοχεύει πάντα στη διοργάνωση υψηλού επιπέδου επιστημονικών εκδηλώσεων που προσελκύουν το ενδιαφέρον και τη συμμετοχή επιστημόνων όχι μόνο από το νομό μας αλλά και από άλλους νομούς της Πελοποννήσου και της Αττικής.

Leave a Reply