ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Τρέχει» παντού ο δήμαρχος Μεσσήνης και αυτό οι δημότες το αναγνωρίζουν!

0

Mε τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βασίλη Κόκκαλη, συναντήθηκε την περασμένη Πέμπτη ο δήμαρχος Μεσσήνης Γεώργιος Τσώνης (φωτό) και η αντιδήμαρχος Γεωργία Παναγοπούλου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, παρουσίασαν στον υφυπουργό τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί της περιοχής τους και κατέθεσαν προτάσεις για την προώθηση της ανάπτυξης στην περιοχή, με ιδιαίτερη έμφαση στις αρδευτικές ανάγκες.

Ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων πρόσθεσε πως τα αιτήματα που αφορούν τον πρωτογενή τομέα θα εξετασθούν και παρουσίασε τις δυνατότητες που προσφέρει το νέο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 με την προκήρυξη Μέτρων για τη στήριξη της βιωσιμότητας των αγροτικών εκμεταλλεύσεων.

  • Ο δήμαρχος Μεσσήνης τρέχει παντού και εκμεταλλεύεται κάθε ευκαιρία για την προώθηση ζητημάτων του Δήμου και των δημοτών! Ζητεί πιστώσεις για έργα με επιχειρήματα για την αναγκαιότητά τους, διεκδικεί ικανοποίηση και προώθηση αιτημάτων του αγροτικού κόσμου, όπως βελτίωση υποδομών και αποζημιώσεις παραγωγών που επλήγησαν από φυσικά φαινόμενα!

Και όλα αυτά χωρίς κομματικές παρωπίδες και διακρίσεις. «Τα προβλήματα είναι κοινά για όλους», υποστηρίζει και χαρακτηριστικά αναφέρει: «Δεν πιστεύουμε, σε κόκκινα, γαλάζια και πράσινα παραμύθια! Τα προβλήματα δεν έχουν κόμμα και χρώμα. Εγώ τους δημότες τους βλέπω όλους το ίδιο και αγωνίζομαι όσο μπορώ για το Δήμο και τους δημότες. Και με τη στήριξή τους, πιστεύω ότι θα πάμε καλύτερα»! Ο Γ. Τσώνης έχει μια ιδιότυπη, γνήσια λαϊκή σχέση με τους δημότες, οι οποίοι ανεξαρτήτως κομματικών προτιμήσεων αναγνωρίζουν στο δήμαρχό τους τις προσπάθειες που κάνει για να προωθήσει τα θέματα του Δήμων και των δημοτών!

 

Θ.Τ.

Leave a Reply