ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ενίσχυση της παρουσίας του ΕΚΑΒ στο Δήμο Πύλου-Νέστορος

0

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ ΜΕ ΗΓΕΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ

Συνάντηση εργασίας για την λειτουργία του ΕΚΑΒ στο Δήμο Πύλου-Νέστορος πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί μεταξύ του δημάρχου Πύλου – Νέστορος Δημήτρη Καφαντάρη, του αντιπροέδρου του ΕΚΑΒ και συντοπίτη μας Μιλτιάδη Μυλωνά και του διευθυντή ΕΚΑΒ Πελοποννήσου Σταμάτη Μπακόπουλου, παρουσία του αντιδημάρχου Πύλου-Νέστορος, γιατρού Παναγιώτη Πετρόπουλου και των υπεύθυνων ΕΚΑΒ Καλαμάτας Θεόδωρου Αλευρά και Ιωάννη Τσίμπουρου.

Στη συζήτηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε φιλικό κλίμα, λόγω της πολυετούς καλής συνεργασίας, ζητήθηκε από το δήμαρχο η ενίσχυση του ΕΚΑΒ στο Δήμο μας με επιπλέον προσωπικό, για την έγκαιρη διακομιδή των ασθενών, ειδικά την καλοκαιρινή περίοδο, λόγω της αυξημένης τουριστικής κίνησης. Επιπροσθέτως, οι συμμετέχοντες μίλησαν για τη δημιουργία σταθμού ΕΚΑΒ στη Δημοτική Ενότητα Χώρας, η υλοποίηση του οποίου πρόκειται να συζητηθεί εκ νέου, καθώς οι παρευρισκόμενοι ανανέωσαν το ραντεβού τους.

Ο δήμαρχος σε δήλωσή του υπογράμμισε πως η υγεία είναι ένα κοινωνικό αγαθό και ο Δήμος οφείλει και εργάζεται πάντα για την άμεση εξασφάλισή του.

Leave a Reply