ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ελεύθερος ο Τριφύλιος, προφυλακιστέος ο Πακιστανός για την διακίνηση 41 μεταναστών!

0

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

Ενας αθώος κι ένας ένοχος προέκυψε με την αποπεράτωση της ανακριτικής διαδικασίας για την υπόθεση διακίνησης 41 μεταναστών στην περιοχή της Τριφυλίας, ενώ αναμένεται η απολογία ενός ατόμου που φέρεται ως εγκέφαλος της υπόθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες πολύωρες ήταν οι καταθέσεις δύο ατόμων που συνελήφθησαν για την υπόθεση, μετά την απολογία τους στο δικαστικό μέγαρο της Κυπαρισσίας. Οι κατηγορίες ήταν βαριές και την πόρτα του εισαγγελέα είδαν δύο Έλληνες και ένας Πακιστανός για παράβαση της νομοθεσίας περί παράνομης εξόδου με κίνδυνο για την σωματική τους ακεραιότητα.

Τελικά ελεύθερος αφέθηκε χθες μετά από πολύωρη κατάθεση με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας ο 56χρονος Τριφύλιος ημεδαπός, καθώς δεν προέκυψαν ενοχοποιητικά στοιχεία σε βάρος του για την υπόθεση, ενώ ο 19χρονος Πακιστανός που φέρεται να ήταν καπετάνιος του μοιραίου σκάφους όταν ολοκληρώθηκε η απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος και οδηγείται στις φυλακές του Ναυπλίου.

Σήμερα ωστόσο αναμένεται στον εισαγγελέα να απολογηθεί ένας 60χρονος Έλληνας από τη Ζάκυνθο, ο οποίος αντιμετωπίζει τις ίδιες βαριές κατηγορίες για την υπόθεση, ενώ δεν αποκλείεται στην υπόθεση να προκύψουν νέα στοιχεία για τον προορισμό του μοιραίου σκάφους.

ΓΙΑΝ. ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Leave a Reply