ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ζωντανό το έργο των μελετών για αξιοποίηση του Παμίσου παρά τις καθυστερήσεις διαβεβαιώνει ο δήμαρχος Μεσσήνης Γ. Τσώνης

0

Παρ’ ότι αργεί η διαδικασία, αφού έχουν περάσει 13 μήνες από τη δημοπράτηση των μελετών για την αντιπλημμυρική προστασία και την περιβαλλοντική αξιοποίηση της περιοχής του Παμίσου από τη θάλασσα μέχρι τη Μεσσήνη, καθώς και το Κουλτνούκι στη Μπούκα, το έργο παραμένει ζωντανό διαβεβαιώνει ο δήμαρχος Γ. Τσώνης. Ωστόσο ανάδοχος δεν έχει προκύψει σύμφωνα με το  ενημερωτικό σημείωμα του υπουργείου Υποδομών που έφτασε στο Δήμο.

Όπως τόνισε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο δήμαρχος από  το σημείωμα αυτό προκύπτει  ότι το μεγάλο έργο των μελετών που θα αλλάξουν την προοπτική της ευρύτερης περιοχής είναι ζωντανό.

Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, Στάθης Αναστασόπουλος, απάντησε ότι η παράταξή του δεν αμφισβητεί ότι έχει ξεκινήσει η διαδικασία για την ανάθεση των μελετών, επανέλαβε όμως την πρόβλεψη ότι η θητεία της δημοτικής αρχής του Γιώργου Τσώνη θα ολοκληρωθεί αλλά οι μελέτες θα βρίσκονται ακόμη υπό εκπόνηση.

Leave a Reply