ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Γιατί στο Επιμελητήριο, γιατί με τον Βαγγέλη Ξυγκώρο!

0

 

Oι διαδικασίες εκλογής δίνουν πάντα την δυνατότητα σε όσους εμπλέκονται να απολαύσουν πρωτίστως την χαρά της Δημοκρατίας και την υγιή αντιπαράθεση θέσεων και επιχειρημάτων με απώτερο σκοπό το γενικό καλό, ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Του ΑΝΔΡΕΑ ΣΤ. ΖΑΓΑΚΟΥ

Σαν τέτοια διαδικασία αντιμετωπίζω και τις επερχόμενες επιμελητηριακές εκλογές και με αυτές τις σκέψεις θέτω υποψηφιότητα ως σύμβουλος του Τμήματος Υπηρεσιών με τον συνδυασμό ΜΕΣΣΗΝΙΑ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ του Βαγγέλη Ξυγκώρου.

Τα χρόνια της οικονομικής κρίσης εκτός από τα προφανή προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στην ελεύθερη αγορά, μας έδωσαν την  δυνατότητα σκέψης και προβληματισμού.

Έτσι λοιπόν γίνεται αντιληπτό ότι δεν μπορεί να υπάρχει αμφισβήτηση χωρίς γνώση και κριτική χωρίς συμμετοχή,

Η απαξίωση θεσμών, προσώπων και δράσεων δίνει την δυνατότητα ακραίων και επικίνδυνων πρακτικών.

ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ η γνώση μέσα από την ενημέρωση και η συμμετοχή στις διαδικασίες είναι η ασφαλιστική εκείνη δικλείδα που και στην επιχειρηματική κοινότητα θα προσδώσει κύρος, δύναμη και δυνατότητα αποτελεσματικής παρέμβασης. Μόνο με συλλογική δουλειά, με στοχευμένες δράσεις, με σεβασμό σε νόμους και κανόνες, με επαγγελματική και προσωπική ηθική αλλά πάνω απ’ όλα με συμμετοχή και δημοκρατικό έλεγχο θα μπορέσει το Επιμελητήριο να αποτελέσει την κοιτίδα της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας, που θα οδηγήσει τα μέλη του αλλά και τον τόπο μας σε όσο πιο ασφαλείς διαδρομές μέσα σε ένα ανασφαλές περιβάλλον.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ η δέσμευση του Βαγγέλη Ξυγκώρου και των δεκάδων άξιων συνυποψηφίων μου προς την Μεσσηνιακή επιχειρηματική κοινότητα. Με την δύναμη που θα μας δώσει η συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία, θα προχωρήσουμε όλοι μαζί την επόμενη μέρα, με σεβασμό στην ιστορία του θεσμού, με καινοτόμες δράσεις και με ανθρώπινη κατανόηση προς όλους τους συναδέλφους, έτσι ώστε να έχουμε την αναπτυξιακή δυνατότητα που μας αξίζει Στον τόπο που επιχειρούμε και ζούμε.

Leave a Reply