ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με επιτυχία η εκδήλωση για την προβολή της ταινίας «Η δική μας Μαρία Κάλλας» στην Πάτρα

0

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στον κινηματογράφο «Πάνθεον» η προβολή της ταινίας-ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Μαρίας Κάλλας κατόπιν συνεργασίας του Παμμεσσηνιακού Συνδέσμου Πατρών με τη Μεσσηνιακή Αμφικτυονία. Τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους ο Αδ. Μητρόπουλος, υποστράτηγος της Ελληνικής Αστυνομίας, η Ελ. Κονιδάρη, υποψήφια βουλευτής Ν.Δ. Αχαΐας, ο κ. Βαρβαρίγος, πρόεδρος των Ζακυνθινών της Πάτρας, ο κ. Τσιλιμέκης, πρώην πρόεδρος Ευρυτάνων Πάτρας, ο κ. Αγγελόπουλος, αντιπρόεδρος Καλαβρυτινών Αχαΐας, η κα Καψάσκη, ταμίας Ζακυνθινών, ο κ. Τσομπανίδης, ταμίας του Δ.Σ. των Εικαστικών Καλλιτεχνών της Πάτρας και η κα Λειβαδά, υπεύθυνη Κοινωνικών σχέσεων του Δ.Σ. των Εικαστικών Καλλιτεχνών της Πάτρας.

3 2 1

Δυναμικό παρών έδωσε ο σκηνοθέτης της ταινίας Μπάμπης Τσόκας, η πρωταγωνίστρια Μυρτώ Καμβυσίδη και ο Παναγιώτης Μπαζίγος, γραμματέας της Μεσσηνιακής Αμφικτυονίας.
Επικράτησε ιδιαίτερο κλίμα συγκίνησης και χαράς. Ως αναμνηστικό δώρο δόθηκε στην πρόεδρο του Συνδέσμου Πηνελόπη Λαμπούση ένα μαντήλι μεταξωτό Καλαματιανό ως είθισται για την εθελοντική πρωτοβουλία της προβολής της ταινίας, ενώ η ίδια χαρακτηριστικά δήλωσε για τη Μαρία Κάλλας: ” Όταν οι Μύθοι μιλούν, οι πραγματικότητες απλά σωπαίνουν“. Ο κύριος Μπαζίγος δήλωσε: “Και με ψίχουλα γίνονται θαύματα “, ενώ ο Μπάμπης Τσόκας και η Μυρτώ Καμβυσίδη ιδιαίτερα συγκινημένοι μίλησαν αναλυτικά για την υλοποίηση και αποπεράτωση της ταινίας με τη συμμετοχή 250 εθελοντών και άνω, πιστοποιώντας την προσφορά τους στην Τέχνη και στον Πολιτισμό.

Leave a Reply