ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Φεστιβάλ Κορώνης: Συναυλία αύριο με τη χορωδία «Allegri»

0

Συναυλία με τίτλο “Η Μελωδία της Ευτυχίας” θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 8 μ.μ. στον Παλιό Καγκελάριο, στην Κορώνη, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κορώνης 2017.

Η χορωδία “Allegri” από την Καλαμάτα, με μαέστρο την Αγγελική Λαζάρου, η Αθηναγόρειος Φιλαρμονική Κορώνης, με διευθυντή τον Γιάννη Μανωλακάκη και σολίστες από τα ανωτέρω σύνολα, θα παρουσιάσουν μουσική και τραγούδια από όλο τον κόσμο.

Συμμετέχουν η Αθηναγόρειος Φιλαρμονική Κορώνης με μαέστρο τον Γιάννη Μανωλακάκη και σολίστες με συνοδεία πιάνου.

Το χορωδιακό σύνολο “Allegri” δημιουργήθηκε πριν από πέντε περίπου χρόνια και στο ρεπερτόριό του περιλαμβάνονται τραγούδια πολλών Ελλήνων και ξένων συνθετών, έργα κλασικής και σύγχρονης μουσικής αλλά και αγαπημένες επιτυχίες, ελληνικές και ξένες. Έχει συμμετάσχει στα Καλλιτεχνικά Φεστιβάλ Ναυπλίου, Κορώνης, Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής, έχει βραβευτεί στο Διεθνές Φεστιβάλ Χορωδιών Καλαμάτας και έχει τραγουδήσει στην μεγάλη συναυλία των Χριστουγέννων στην Καθολική Εκκλησία του Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα. Τα μέλη της χορωδίας προέρχονται από την Αυστρία, τη Γερμανία, την Ελλάδα, τη Μεγάλη Βρετανία, την Ολλανδία, την Ουκρανία, τη Σερβία και τη Σουηδία. Την καλλιτεχνική διεύθυνση της χορωδίας έχει η μαέστρος Αγγελική Λαζάρου. Η συναυλία θα ξεκινήσει με την Αθηναγόρειο Φιλαρμονική της Κορώνης και το πρόγραμμα θα εμπλουτισθεί με σόλο εκτελέσεις, με συνοδεία πιάνου.

  • Η είσοδος είναι 8 ευρώ, 5 ευρώ ενώ κάτω των 18 ετών η είσοδος είναι ελεύθερη. Εισιτήρια προπωλούνται στο κατάστημα Αλντεμπαράν στην Κορώνη.

Leave a Reply