ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι πλειστηριασμοί στοιχειώνουν τώρα Αλέξη και Πάνο…

0

ΠΡΟ ΕΚΡΗΞΕΩΝ βρίσκεται η ελληνική κοινωνία καθώς μπαίνουμε στο… σκληρό πυρήνα του Γ΄ μνημονίου που έχει να κάνει με τα κόκκινα δάνεια και τους  πλειστηριασμούς, αλλά και τις νέες περικοπές και αυξήσεις φόρων, που αγγίζουν τα 2 δισ. ευρώ για τη νέα χρονιά!

ΑΠΟ ΤΟ… ΚΑΝΕΝΑ σπίτι στα χέρια τραπεζίτη, η συγκυβέρνηση Αλέξη –Πάνου, πέρασε στο «… κανένα σπίτι στα χέρια ιδιοκτήτη»!  Μάλιστα προκαλεί εντύπωση ότι δεν μπορούν να πείσουν τους δανειστές ούτε για τη νομοθέτηση προστασίας της λαϊκής κατοικίας!

ΑΠΛΑ στα κανάλια κυβερνητικά στελέχη υποστηρίζουν ότι προστατεύεται από τις κείμενες διατάξεις των νόμων Κατσέλη και Σταθάκη, αλλά εν τοις πράγμασι αυτό δεν ισχύει!

ΜΑΛΙΣΤΑ, υπάρχουν φωνές και μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ που υποστηρίζουν ότι αυτό πρέπει να γίνει τάχιστα, αλλιώς η κυβέρνηση θα αναλάβει τεράστιο κόστος και θα βρεθεί απέναντι σε φτωχούς και αδύναμους που σταδιακά θα ξεσπιτώνονται…

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ αμήχανη μπροστά σ’ αυτή την εμμονή των δανειστών τρέχει να «προκάμει» τις ημερομηνίες για το κλείσιμο του αξιολόγησης με νομοθέτηση προαπαιτούμενων, ενώ διαφημίζει συνεχώς το κοινωνικό μέρισμα!

ΟΜΩΣ τι να σου κάνει το μέρισμα, όταν σου παίρνουν το διαμέρισμα, όπως ευφυώς έγραψε στο F/B ο συνεργάτης και φίλος Θόδωρος Γαλανόπουλος!  Ελα ντε…

***

ΚΙ ΕΝΩ συμβαίνουν όλα αυτά στο πολιτικό σκηνικό, έρχονται και οι εκλογές στα Επιμελητήρια, όπου η πολύπαθη επιχειρηματική κοινότητα θα πάει στις κάλπες για την εκλογή, με καθυστέρηση(!) δύο ετών, νέων διοικήσεων στα Επιμελητήρια!

ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ οι εκλογές έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς είναι «άσπρο –μαύρο» αφού τελικά δύο συνδυασμοί θα διεκδικήσουν την ηγεσία του Επιμελητηρίου για την επόμενη 4ετία!

Η «ΦΩΝΗ» και σήμερα με ρεπορτάζ, παρεμβάσεις, άρθρα και σχόλια αποκαλύπτει και ενημερώνει την επιχειρηματική κοινότητα χωρίς παρωπίδες και σκοπιμότητες!

ΑΥΤΟ θα συνεχίσει μέχρι και την τελευταία στιγμή και σ’ όποιον αρέσουμε για τους άλλους, δυστυχώς, δεν θα μπορέσουμε! Καλό βόλι λοιπόν…

ΘΑΝ. ΤΣΑΜΟΥΛΗΣ

Leave a Reply