ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με δυναμική εξωστρέφειας η Ενωση Μεσσήνιων Συγγραφέων

0

ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ των «λογοτεχνικών περιπάτων» που έχει καθιέρωση η Ενωση Μεσσήνιων Συγγραφέων, παρουσιάστηκαν τρείς ακόμα συγγραφείς που αποτελούν μέλη της Ένωσης.

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ για τη συγγραφέα παιδικών βιβλίων Φίλη Ντόγκα που παρουσίασε η Αντωνία Παυλάκου.

ΤΟΝ ΠΟΙΗΤΗ και πεζογράφο Τέλη Φράγκο που παρουσίασε ο Αγγελος Λάππας.

ΚΑΙ ο ποιητής Κώστας Οικονομόπουλος που αυτοπαρουσιάστηκε.

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ συντονίστηκε από την Τίνα Κουτσουμπού.

ΑΛΛΑ δε σταματάνε εδώ οι δραστηριότητες της Ένωσης Μεσσήνιων Συγγραφέων.

ΗΔΗ ανακοίνωσε τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιήσει το πρώτο εξάμηνο του 2018 και η πρώτη είναι στις 10 και 11 Φεβρουαρίου 2018 για το έργο του πολύ σημαντικού Ελλήνα σκηνοθέτη μεσσηνιακής καταγωγής Θόδωρου Αγγελόπουλου.

ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ βδομάδα του Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για το έργο του λόγιου και δημοσιογράφου Νίκου Καράμπελα ενώ στις 21 Μαρτίου στην εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης, κεντρικός ομιλητής θα είναι ο ποιητής και κριτικός λογοτέχνης Κώστας Κουτσουρέλης.

ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 23 Απριλίου για την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου ενώ την πρώτη και τελευταία βδομάδα του Μαΐου θα γίνουν δύο εκδηλώσεις παρουσίασης Μεσσήνιων λογοτεχνών στο πλαίσιο της καθιερωμένης πια σειράς εκδηλώσεων που έχουν τον τίτλο «Λογοτεχνικοί Περίπατοι».

ΟΛΑ όσα προαναφέρθησαν, αποδεικνύουν περίτρανα την εξωστρεφή διάθεση που η Ε.Μ.Σ. παρουσιάζει και συγχρόνως την υπευθυνότητα στον προγραμματισμό εκδηλώσεων σε βάθος χρόνου.

ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ με την ανακοίνωση του προγραμματισμού των εκδηλώσεών της για το επόμενο διάστημα, δείχνει και το σεβασμό της προς τους ανθρώπους που παρακολουθούσαν με ενδιαφέρον τις δράσεις της και αυτό βέβαια δεν είναι καθόλου λίγο.

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ τις εκδηλώσεις για τον πολυβραβευμένο σκηνοθέτη Θόδωρο Αγγελόπουλο, είναι εξαιρετική πρωτοβουλία και δίνει μια ακόμα καλή ευκαιρία για να ασχοληθούμε δημιουργικά με τη δεδομένη σχέση της λογοτεχνίας με τον κινηματογράφο.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και υγιαίνετε φίλτατοι αναγνώστες.

Θανάσης Παντές

Leave a Reply