ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Φασουλάδα υπάρχει, αξιοπρέπεια αναζητείται …

0

ΕΛΛΑΔΑ, η χώρα που έχεις εκατό  λόγους να απογοητεύεσαι και συμβαίνουν και οι εκατό..!  Σε μία αρμονία πολίτες και πολιτικοί λειτουργούν θαυμάσια για το πώς θα πάει η χώρα παρακάτω!

Του ΘΟΔΩΡΟΥ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥgalanopoylos

Η οικονομική μας κατάντια είναι τέτοια, μαζί με την ισοπεδωμένη αξιοπρέπειά μας, που είμαστε για γέλια και για κλάματα ! Ενώ κάθε μήνα πληρώνουμε τα μαλλιά της κεφαλής μας ,τρέχουμε σαν λαγοί  για να δεχτούμε το κοινωνικό μέρισμα!

Που για να το πάρουμε και αυτό  πρέπει να συμπληρώσουμε εκατό  αριθμούς .Αν λειτουργούσαμε  πραγματικά  σαν πολίτες σε μία καλά οργανωμένη Δημοκρατία θα έπρεπε να βγούμε και να σπάσουμε αυτά τα γελοία πουρμπουάρ, και αυτούς  τους αχρείους που τα σκέφτονται, και να ρίξουμε και δέκα φάσκελα στο συμπολίτη μας που αντί να επαναστατεί κάθεται σαν βρεγμένο γατάκι και περιμένει τα ψίχουλα της επιβίωσης του ,σε μία χώρα που δεν πρόκειται να επιβιώσει ποτέ έτσι που την κατάντησαν !  Πού να πιάσεις όμως και να μη λερωθεί η συνείδησή σου μαζί με την αντοχή σoυ;

Πύραυλος η ανεργία και η φτώχεια αλλά η αντιπολίτευση  ασχολείται με κάτι… βλήματα και όχι με τα προβλήματα του ελληνικού λαού !  Και επειδή ουσιαστικά αντιπολίτευση δεν υπάρχει πήρε την «αντιπροσωπεία» η κυβέρνηση έβγαλε τον Ρουβίκωνα που πράγματι χτυπά εκεί που πονά ο  ελληνικός λαός. Φυσικά όλοι μαζί χύνουν υποκριτικά δάκρυα για τους πλειστηριασμούς των ακινήτων ,όμως κανένας κερατάς δεν μας λέει ότι είναι υπογεγραμμένα συμβόλαια και θα γινότανε είτε είναι πρωθυπουργός ο Αλέξης, ο Κούλης ή ο Ξέρξης !

Δεν βαριέστε ο Έλληνας έχει και αυτός τους λόγους του να κάθεται  σαν υπάκουη  μαριονέτα στις εντολές του κάθε τυχάρπαστου  που ψήφισε έτσι για πλάκα… Καλά είμαστε εδώ, θα μπορούσαμε να είχαμε γεννηθεί στο Ιράκ, στη Συρία, στο Σουδάν  ! Καλός είναι και ο Αλέξης και ο Κούλης και ο Πάνος… Σου δίνουν και «μέρισμα» και  ας σου παίρνουν και το διαμέρισμα…!

 

Leave a Reply