ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Από το 2015 ετοιμόρροπο οίκημα στην Ανω Πόλη Κυπαρισσίας παραμένει επικίνδυνο στη θέση του!

0

Μάρτυρες άλλη μια φορά της εγκατάλειψης σε ετοιμόρροπο οίκημα στην Άνω Πόλη Κυπαρισσίας από το οποίο διέρχονται μαθητές και γονείς για να φτάσουν στο 2ο Δημοτικό σχολείο Κυπαρισσίας.

Από το 2015 έχει χυθεί μελάνι για την επικινδυνότητα ενός κτιρίου στο οποίο τοποθετήθηκαν κιγκλιδώματα. Πρόκειται για το οίκημα που βρίσκεται μεταξύ των οδών Γεωργακοπούλου και Αγ. Νικολαου. Το παλιό σπίτι από την δεκαετία του 60 που καταρρέει και κανείς δεν έχει λάβει πρωτοβουλία, τουλάχιστον για τα παιδιά που διέρχονται από κάτω και πηγαίνουν καθημερινά στο σχολείο! Βέβαια και για του περαστικούς που περνούν από το σημείο αυτό. Το σχολείο είναι το 2ο δημοτικό σχολείο στο οποίο φοιτούν μαζί με το ολοήμερο περισσότερα από 200 παιδιά. Το πρόβλημα αυτό παραμένει άλυτο εδώ και 2 χρόνια. Μήπως τώρα θα συγκινηθούν οι αρμόδιοι ή θα ασχοληθούν, επιτέλους, οι δημοτικοί σύμβουλοι της Κυπαρισσίας που έχουν γίνει αποδέκτες παραπόνων από τους δημότες;

Η προστασία των διερχομένων αποτελεί αναγκαιότητα και η άμεση άρση επικινδυνότητας του κτιρίου πρέπει να αποτελέσει προτεραιότητα και επείγον θέμα για τη Δημοτική Αρχή της Τριφυλίας.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Leave a Reply