ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ηθικά έκθετος ο Γκούμας δεν απάντησε πώς και γιατί μπήκε στη λίστα μεγαλοφειλετών!

0

ΗΘΙΚΑ έκθετος παραμένει απέναντι στην επιχειρηματική κοινότητα της Μεσσηνίας ο επικεφαλής του «Νέου Επιμελητηρίου» Γιώργος Γκούμας, που υπόσχεται… λαγούς με πετραχήλια,  αν εκλεγεί πρόεδρος του Επιμελητηρίου, στις επιμελητηριακές εκλογές που αρχίζουν αύριο στην Κυπαρισσία, συνεχίζονται την Παρασκευή στην Πύλο και θα ολοκληρωθούν το Σαββατοκύριακο στην Καλαμάτα.

Η «ΦΩΝΗ» τις προηγούμενες ημέρες με αποκαλυπτικά ρεπορτάζ, άρθρα και σχόλια, ενημέρωσε τον κόσμο της τοπικής αγοράς και των επιχειρήσεων για τα «έργα και ημέρες» του Γιώργο Γκούμα στο Επιμελητήριο, για τις εν κρυπτώ συμφωνίες με το Γ. Καραμπάτο που εξορκίζει, προσπαθώντας να «χρεώσει» στον αντίπαλό του Β. Ξυγκώρο ως συνεχιστή του, ενώ αποδείξαμε ότι το δικό του πρόγραμμα αποτελεί αντιγραφή θέσεων, προτάσεων, πρωτοβουλιών και ιδεών, που όμως καταδικάζει στα  λόγια!

Πρόκειται για μια απαράδεκτη και προκλητική δημόσια συμπεριφορά, καθώς και ανοίκεια επίθεση προς τον επικεφαλής του αντίπαλου συνδυασμού και τον επικεφαλής του, που απέφυγαν επιμελώς να ασχοληθούν ή να αντιπαρατεθούν μαζί του, παρά τις αφορμές που καθημερινά δίνει ο Γκούμας και πολλοί από τους υποψηφίους του, κατά τις επαφές τους με τον κόσμο της αγοράς.

Ο Γκούμας αμήχανος και αδύναμος να απαντήσει στην κριτική που ασκήσαμε, με την αλαζονεία που τον διακρίνει δεν έδωσε καμία εξήγηση ούτε για τα επιμελητηριακά «κατορθώματά» του, ούτε για τα ζητήματα που αφορούν τον επιχειρηματικό του βίο.  Μένουν, λοιπόν, αναπάντητα τα ερωτήματα που έθεσε η «ΦΩΝΗ» καθώς και η προκλητικότητά του ότι… συμπάσχει με όλους τους  μικρούς και μεγάλους της επιχειρηματικής κοινότητας και είναι δίπλα τους στα δύσκολα, την ώρα που κάνει… πάρτι εις υγείαν των κορόιδων και του Δημοσίου! Ιδού η σχετική αναφορά σε άρθρο της «Φ».

«ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ» ΣΤΟΥΣ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΝΕΜΕΝΟΥΣ…

Ανέφερε ο Γ. Γκούμας προς τους υποψηφίους του συνδυασμού του:

«Η παράταξή μας, το Νέο Επιμελητήριο, αντιπροσωπεύει όλους τους κλάδους της μεσσηνιακής οικονομίας. Μικρούς και μεγάλους. Το τονίζω και είναι κάτι που θέλω να το μεταφέρετε σε όλους τους συνομιλητές σας. Θα σκύψουμε με πραγματικό ενδιαφέρον στον επαγγελματία που πνίγεται από τους φόρους και τις ασφαλιστικές εισφορές. Στον επαγγελματία που ταλαιπωρείται από τις δανειακές του υποχρεώσεις. Δεν μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά, αφήνοντας πίσω συναδέλφους και επιχειρήσεις που η οικονομική κρίση χτύπησε σκληρά».

ΔΗΛΑΔΗ τι ακριβώς θα κάνει ο Γιώργος Γκούμας για όσους (μικρούς ή μεγάλους) χτύπησε η κρίση; Μήπως ότι και ο Γιώργος Καραμπάτος (αντιπρόεδρος του οποίου υπήρξε για δύο τετραετίες); Θα πάρει δηλαδή τα υπόλοιπα και θα φύγει με καμιά ΜΚΟ προίκα ή ό,τι έκανε για τον εαυτό του και φιγουράρει σε περίοπτη θέση στη λίστα μεγαλοφειλετών του δημοσίου (με 3.524.973,89 ευρώ) που πρόσφατα δημοσιοποίησε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ);

Δεν νομίζει ότι για να υπόσχεται δημόσια πως μπορεί να… σώσει τους άλλους (και μάλιστα τους χτυπημένους και τραυματισμένους ή τελειωμένους από την κρίση) θα έπρεπε πρώτα να αποδείξει ή να εξηγήσει πως «έσωσε» τον εαυτό του;;;

Υ.Γ.: Όταν ο «μπόγιας» αργεί να μαζεύει τους θρασείς και προκλητικούς, τότε ο πολίτης μπορεί να γρηγορεί και να λειτουργεί θεραπευτικά για να προστατεύει την κοινωνία, τους ανυποψίαστους εντίμους, αλλά και τους κουτούς, ταπεινούς και καταφρονεμένους!

 

Αυτό θα πρέπει, τελικά, να πράξουν οι Μεσσήνιοι επιχειρηματίες για να προσγειώσουν τον αλαζόνα και εξουσιομανή Γ. Γκούμα, τον κύριο υπεύθυνο της απαξίωσης του επιμελητηριακού θεσμού τα τελευταία 5 χρόνια στη Μεσσηνία!

ΘΑΝ. ΤΣΑΜΟΥΛΗΣ

Leave a Reply