ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Πέντε αθλήτριες θα δοκιμασθούν στην Εθνική ομάδα Κορασίδων

0

 

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανέλαβε τη διοργάνωση των αγώνων του 9ου ομίλου της 1ης προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κορασίδων 2018-19.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν 12-18 Οκτωβρίου 2018 και στο ίδιο γκρουπ, εκτός της Ελλάδας, έχουν κληρωθεί η Ελβετία, η Βόρεια Ιρλανδία και το Καζαχστάν.

Αν και επίσημα δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη οι επιλογές των αθλητριών, ζητήθηκε από τις ομάδες – μέλη της ΕΠΟ να προτείνουν τις πιο ταλαντούχες κορασίδες (γεννηθείσες το έτος 2003). Ο Εθνικός Καλαμάτας έχει πέντε αθλήτριες τις οποίες στέλνει για δοκιμή στην Εθνική Κορασίδων, ο λόγος για τις: Κωνσταντίνα Λεμπέση, Μαρία Παναγιωτακοπούλου, Βασιλική Σπηλιοπούλου, Μαρια Μυκονιωτάκου,  και Ελένη Ριζά.

 

Προπονήσεις και φιλικά

Στα του Εθνικού, οι προπονήσεις συνεχίζονται με την νεαρή προπονήτρια Ντορίτα Μαυροειδή να βάζει και φιλικά στο πρόγραμμα καθώς η επίσημη αγωνιστική δράση συνεχίζεται στις 7 Ιανουαρίου και στο μεσοδιάστημα, με δεδομένη και την επιτυχημένη ορμή με την οποία ο Εθνικός μπήκε στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και στοχεύοντας στην άνοδο, απαιτείται εγρήγορση!

Την προσεχή Κυριακή θα δοθεί φιλικό παιχνίδι στο Ασπρόχωμα (11:00), με την Ακαδημία Tornados ενώ σκέψεις υπάρχουν για δυο ακόμη φιλικά πριν τις διακοπές των εορτών.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι τα Χριστούγεννα και βεβαίως πριν την Πρωτοχρονιά και αντίστοιχα θα δοθούν τριήμερα ρεπό.

Leave a Reply