ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μόνο 153 (από 340 το 2011) ψήφισαν για το Επιμελητήριο Μεσσηνίας στην Κυπαρισσία!

0

Oμαλά ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου προέδρου και διοίκησης στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας, στην Κυπαρισσία. Στις εκλογές ψήφισαν 153 μέλη του Επιμελητηρίου αριθμός πολύ μικρότερος από εκείνον των εκλογών του 2011, όπου είχαν ψηφίσει 340!

Σήμερα η εκλογική διαδικασία θα συνεχιστεί με την ψηφοφορία στο Δημαρχείο Πύλου από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 6 το απόγευμα.

Τα μέλη του φορέα ψήφισαν μέχρι την ώρα που έκλεισαν οι κάλπες, καθώς αυξημένη κίνηση παρατηρήθηκε αργά το μεσημέρι καθώς είχαν κλείσει εκείνη την ώρα τα εμπορικά καταστήματα στην ευρύτερη περιοχή.

Δύο συνδυασμοί διεκδικούν την ψήφο των μελών του Επιμελητηρίου. Ο συνδυασμός «ΜΕΣΣΗΝΙΑ-ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ» με επικεφαλής τον Βαγγέλη Ξυγκώρο και το «ΝΕΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ» με επικεφαλής τον Γιώργο Γκούμα.

Στην εκλογική επιτροπή η Άννα -Μαρία Λύρα μας τόνισε ότι η διαδικασία εξελίχτηκε ικανοποιητικά, καθώς όλα τα ταμειακώς ενημερωμένα μέλη του φορέα άσκησαν το εκλογικό του δικαίωμα χωρίς να ζητηθούν περαιτέρω διευκρινίσεις και εξυπηρετήθηκαν κανονικά. Λίγο μετά το μεσημέρι ψήφισαν μεταξύ άλλων από το προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου της Κυπαρισσίας ο Δημήτρης Αβδάλας, υποψήφιος με το «Νέο Επιμελητήριο» και ο Άρης Παναγιωτόπουλος, υποψηφιος με τη «Μεσσηνία-Καινοτομία», όπως φαίνεται στην φωτογραφία, οι οποίοι δήλωσαν ικανοποιημένοι από την προσέλευση των μελών, στηρίζοντας ένα θεσμό που σημαίνει πολλά για τους επιχειρηματίες της περιοχής, ενώ παρών ήταν εκπρόσωποι και από τους δύο συνδυασμούς.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

 

Leave a Reply