ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι μαθητές της Μεθώνης στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Δημαρχείο Πύλου-Νέστορος

0

Mια ημέρα γεμάτη χαμόγελα ήταν η σημερινή στο Δημαρχείο Πύλου-Νέστορος, καθώς οι μαθητές της έκτης τάξης του Δημοτικού Μεθώνης επισκέφθηκαν τον χώρο για να στολίσουν ως είθισται ενόψει των Χριστουγέννων, το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο.

Το πρωί, ο δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Δημ. Καφαντάρης, υποδέχθηκε τους μαθητές, οι οποίοι μέσα σε ένα γιορτινό κλίμα, στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο με τα χειροποίητα στολίδια τους. Γεμάτα όρεξη και χαρούμενη διάθεση, τα παιδιά μοιράστηκαν ευχές για Υγεία και Αγάπη, με το δήμαρχο και το προσωπικό και τραγούδησαν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα.

Ο δήμαρχος τους ευχήθηκε υγεία και πρόοδο, ενώ μίλησε για την αγάπη που πρέπει να δείχνουν για τον τόπο τους λέγοντας: «Χρειάζεται όλοι οι πολίτες να αγαπάμε και  να σεβόμαστε τον τόπο που ζούμε. Αυτό, σε συνδυασμό με τη σωστή διαπαιδαγώγηση και αγάπη για μάθηση, είναι το εφαλτήριο για μια σωστά αναπτυσσόμενη και πολιτισμένη κοινωνία».

Μαθητές και δάσκαλοι ευχαρίστησαν το δήμαρχο δίνοντάς του ένα αναμνηστικό δώρο και ανανέωσαν το ραντεβού τους στην εκδήλωση του Δήμου Πύλου-Νέστορος για την φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην έδρα του Δήμου, η οποία θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα στις 6:30 μ.μ. στην Πλατεία Τριών Ναυάρχων.

Leave a Reply